Vraag & Antwoord

OS Linux

Azureus

6 antwoorden
  • Ik gebruik Azureus als bittorrent-client. Het programma werkt, maar ik moet het telkens opstarten in een terminal met het commando "./azureus". Dit uiteraard zonder aanhalingstekens en in de directory van Azureus. Ik wil het echter met een snelkoppeling vanaf het buroblad opstarten. Hoe doe ik dit? Ik werk met Suse 9 en KDE 3.2
  • Rechtermuisknop op het "bureaublad": kies voor new, vervolgens link to applicatoin en selecteer het bestand azureus in de map waar je hem hebt geïnstalleerd (in KDE is dit een bestand met een radertje).
  • Helaas, dat heb ik al geprobeerd, maar zo werkt het niet. Overigens is Azureus een java-applicatie, misschien heeft dat er mee te maken. Wie?????
  • ik heb azareus toegevoegd in het KDE-menu .. R-muisbutton op rode hoed en kies voor menubewerker.
  • nefertitus, leg een uit hoe. Ik werk overigens met Suse, niet met Redhad, maar de menubewerker van KDE is aanwezig.
  • ok, R-muisbutton op KDE-icoon (waar start zit voor win....s) Kies voor menubewerker Kies waar je Azureus wilt hebben, bv on de rij van Internet (heb ik ook) Maak Internet blauw (door erop te klikken) Kies voor Nieuw Item Geef als naam Azureus (oid) Geef bij Commentaar bv Bittorrent applicatie) oid Commnado= /path/naar/azureus/azureus, bv /usr/local/azureus/azureus Type is Applicatie Kies evetueel icoon naar keuze Menubewerker afsluiten Ik wil als laatste nog een tip geven Als je een .torrent via een website download, dien je het volgende te doen. OPen een konsole en als root : gedit etc/mailcap Vul de volgende text in. application/x-bittorrent; /path/naar/azureus/azureus %s uiteraard is /path/naar/azureus de directory waar azureus in staat. Dit heb ik net ontdekt, en het werkt. Na aanklikken op een .torrent bestand opent azureus automatisch.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.