Vraag & Antwoord

OS Linux

Vraagje over KDE

Anoniem
Marcel de Reus
8 antwoorden
 • Hoi,

  Als ik meer als 5 keer de zelfde browser openheb dan verdwijnen al deze browsers onder 1 knop daaronder, dus dan moet je er op klikken en dan krijg je zo'n lijstje en moet je de goede uitpikken.
  Kun je dit uitschakelen? want ik heb het liefste gewoon alles naast elkaar staan.
  en met firefox als ik al aan het browsen ben en daarna via amsn mijn mail wil openen zegt ie dat het profiel al in gebruik is, hoe los ik dit op.

  groetjes Emiel
 • Wat je kde-vraag betreft:
  klik met de rechter muisknop op een leeg gedeelte of handvat in het paneel, en kies voor [paneelmenu->paneel instellen] of rechtsklik op het handvat rechts van je taakbalk-applet en kies voor [taakbalk instellen].
  In de taakbalksectie van de dialoog die wordt geopend zie je een combinatieveld staan met de volgende tekst:
  |Taken van zelfde type groeperen: [als de taakbalk vol is]|

  Verander dit in [nooit]

  wat amsn betreft, heb je dit alleen in combinatie met firefox?

  Max
 • ook met gewone mozilla, maar ik wil dus graag mizilla of mozilla firefox gebruiken ipv bijv kunqueror omdat ik de mozilla browsers echt super fijn vind
 • Dat van KDE is voor mij opgelost dus Super en ik denk dat ik amsn aan een andere browser ga koppelen zodat ik de 1 gebruik om te browsen en de ander voor mail in amsn.
  maar ik heb opera geinstalleerd en als ik die wil openen krijg ik effe een zandloper, net alsof opera aan het openen is en daarna is het weer weg en geen opera.
 • Voor dat probleem met Mozilla is wel een oplossing, maar ik kan er even niet bij. Als je centericq installeert dan heb je in ~/.centericq een file 'actions'. Hierin staat de actie 'openurl' aangegeven. Deze checkt met een if-statement of Mozilla al draait, zo ja dan opent hij hem via het bestaande mozilla proces in een nieuw venster en zo nee dan start hij een nieuw mozilla proces.
  Ik heb echter centericq even niet bij de hand. Wellicht iemand anders hier? Daniel?
 • Ik wacht wel effe af tot marcel bij zijn goede computer is
 • Je kunt ook gewoon ff centericq installeren ;)
 • CenterICQ werkt niet door dependencies, daar heb ik nog niet zoveel verstand van.
  Dus Marcel kun jij toch nog effe in jou centericq kijken.
  zit er trouwens in linux een functie om te uninstallaen of is een een degelijke manier om programma's te verwijderen zonder dat er iets achterblijft?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.