Vraag & Antwoord

OS Linux

Bestaat er geen DWL G520+ driver voor linux

Anoniem
jolo
1 antwoord
  • Sinds Fedora Core bestaat interesseer ik me steets meer voor linux. Ik heb nu net Fedora Core 2 naast mijn WinXPPro geïnstalleerd (dualboot) en heb al wat zitten klooien met diskettes enzo om ntfs bruikbaar te maken. Maar, even to-the-point, ik zat vroeger wel eens op internet met linux via mijn netwerkaansluiting op mijn moederbord of met windows via mijn wireless lan-kaart. Maar nu moest die lan-kabel toch echt uit de gang weg. Nu heb ik geprobeerd mijn wireless lan kaart (D-Link DWL G520+) te installeren, googlelen naar een driver, of iets dat daar op lijkt, is er tot mijn speit helemaal niks voor te vinden, naast telleurstellende berichten van lotgenoten.

    Nu is mijn vraag, is er een mogelijkheid (naast zelf maken, maar dat is voor mij toch echt wel onmogelijk denk ik, met mijn kleine beetje linuxkennis) om toch mijn wlan in linux aan de praat te krijgen? of heeft iemand hier wel een driver voor?

    Alvast bedank.
    [size=9:88ebab5cbb]
    Iemand die steets meer een hekel heeft aan win, spaart voor een apple en zich vermaakt met linux, ik dus[/size:88ebab5cbb]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.