Vraag & Antwoord

OS Linux

Suse 9 geeft problemen

5 antwoorden
  • Hoi ik draai op dit moment Windows XP Pro + Suse 9.1 Echter heb ik met Suse een klein probleempje. Als ik Suse opstart ligt heel internet er uit. :-? Dan kan ik ook niet meer in Windows op internet. Waar zou dat aan kunnen liggen? Edit :// Als ik alleen in Windows kom , no problemos
  • Lekker veel informatie :x
  • [quote:d75c8ddef3="DukeH"]Hoi ik draai op dit moment Windows XP Pro + Suse 9.1 Echter heb ik met Suse een klein probleempje. Als ik Suse opstart ligt heel internet er uit. :-? Dan kan ik ook niet meer in Windows op internet. Waar zou dat aan kunnen liggen? Edit :// Als ik alleen in Windows kom , no problemos[/quote:d75c8ddef3] Hoe krijg je een IP toegegewezen? Met DHCP? Kijk sowieso eens ff wat ifconfig voor output geeft. Iets meer info dus als het ff kan..
  • [quote:c3bd45bbdd="InZane"][quote:c3bd45bbdd="DukeH"]Hoi ik draai op dit moment Windows XP Pro + Suse 9.1 Echter heb ik met Suse een klein probleempje. Als ik Suse opstart ligt heel internet er uit. :-? Dan kan ik ook niet meer in Windows op internet. Waar zou dat aan kunnen liggen? Edit :// Als ik alleen in Windows kom , no problemos[/quote:c3bd45bbdd] Hoe krijg je een IP toegegewezen? Met DHCP? Kijk sowieso eens ff wat ifconfig voor output geeft. Iets meer info dus als het ff kan..[/quote:c3bd45bbdd]DHCP als het goed is ja. Ik zit btw achter een Router.
  • [quote:b558e81836="DukeH"][quote:b558e81836="InZane"][quote:b558e81836="DukeH"]Hoi ik draai op dit moment Windows XP Pro + Suse 9.1 Echter heb ik met Suse een klein probleempje. Als ik Suse opstart ligt heel internet er uit. :-? Dan kan ik ook niet meer in Windows op internet. Waar zou dat aan kunnen liggen? Edit :// Als ik alleen in Windows kom , no problemos[/quote:b558e81836] Hoe krijg je een IP toegegewezen? Met DHCP? Kijk sowieso eens ff wat ifconfig voor output geeft. Iets meer info dus als het ff kan..[/quote:b558e81836]DHCP als het goed is ja. Ik zit btw achter een Router.[/quote:b558e81836] Al gekeken wat ifconfig geeft?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.