Vraag & Antwoord

OS Linux

Bestanden branden met K3B in Knoppix 3.4

Anoniem
maximilaan
1 antwoord
 • Zoals dikwijls, viel het kwartje pas toen ik weer eens voor het scherm ging zitten. Er zullen wel meer manieren zijn, maar voor mij werkt het browsen met Konqueror, en van daaruit drag 'n drop naar K3B. Ik kan dit bericht niet meer verwijderen, maar in elk geval bedankt voor de belangstelling! Ik zal vast wel meer problemen tegenkomen.

  Eén vraag heb ik al. Als je nl. setup K3B start, wordt er om een paswoord gevraagd. Wat moet je (in Knoppix) invullen? - overigens krijg ik de indruk dat het ook zonder setup wel werkt.

  Alvast bedankt.

  Rob
  Hallo,
  Zoals je in het forum/hardware/anders zou kunnen lezen heb ik een computer waar (waarschijnlijk) de MBR van de HD defect is. Voordat ik misschien drastische dingen ga doen, wil ik een aantal bestanden op een CD-RW branden, omdat mijn backup al een paar weken oud is.
  Ik heb nu Knoppix 3.4 en ik kan hiermee wel toegang krijgen tot mijn HD van de defecte computer en ik kan daarop ook browsen.
  Nu werd mij gezegd dat je met K3B gemakkelijk een CD kon branden. Ik heb 'm opgestart, en er wordt gezegd om met drag and drop de files in het venster te plaatsen, maar het merkwaardige is, dat ik alleen de hele hda1 er naar toe kan verplaatsen, maar dat ik niet op hda1 kan browsen om bepaalde files te verslepen.
  Ik zal wel wat over het hoofd zien, maar wat?
  Alvast bedankt voor elke tip!
  Rob

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.