Vraag & Antwoord

OS Linux

[mobiel] heeft iemadn ervaring met mobieltje en Linux

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik wil een nieuwe telefoon en abbonement. Maar ik vroeg mij af welke mobieltjes goed met linux (het liefts in gnome) kunnen communiceren. In eerste instatntie gaat het om een kalender en misschein zelfs de telefoon met de mailbox synchroniseren.

  Of te wel in hoeverre kan een mobieltje met linux communiceren.
 • Geen idee. Maar als je een mobieltje met IR en/of 'Blauwe Tand' hebt en een eveneens daarmee uitgeruste PC hoef je je daar niet druk om te maken. Dat is ook tevens de meest eenvoudige manier om mobiel en PC met elkaar te laten kletsen. Via een kabeltje kan evt ook, maar daar kan ik je niks over vertellen. Als je mazzel hebt ziet je PC het mobieltje als 'mass-storage' device en kun je op die manier zaken uitwisselen, maar da's puur speculaasjes bakken ;)

  Groet, M.V. Wesstein
 • [quote:160de639ec="Demonaz"]Ik wil een nieuwe telefoon en abbonement. Maar ik vroeg mij af welke mobieltjes goed met linux (het liefts in gnome) kunnen communiceren. In eerste instatntie gaat het om een kalender en misschein zelfs de telefoon met de mailbox synchroniseren.

  Of te wel in hoeverre kan een mobieltje met linux communiceren.[/quote:160de639ec]
  misschien kan je hier eens rondneuzen –>
  http://www.linuxdevices.com/articles/AT8728350077.html
  http://www.linuxsoft.cz/en/sw_detail.php?id_item=1436
 • [quote:7695371cde="Demonaz"]Ik wil een nieuwe telefoon en abbonement. Maar ik vroeg mij af welke mobieltjes goed met linux (het liefts in gnome) kunnen communiceren. In eerste instatntie gaat het om een kalender en misschein zelfs de telefoon met de mailbox synchroniseren. [/quote:7695371cde] Ik heb zelf geen ervaring met mobiele telefoons, wellicht staat op deze site de info die je zoekt http://multisync.sourceforge.net/
 • Ik betwijfel het of hij als mass-storage wordt herkend.
  Wij hebben ooit eens een mp3-speler met infrarood interface zitten klooien en kregen het niet voorelkaar.

  Wel heb ik recentlijk ook van die unlock kits voor linux gezien, dus moet je telefoons wel degelijk op de pc kunnen aansluiten.
  Vaak gaat dat met een kabeltje aan de seriele poort.
 • heey dit is interesand, ik heb ook een mobiel met blauwe trand en er toendertijd een blauwe tand stick bijgekocht (douw je in je usb en je hebt blauwe tand) ik was toen nog een partime win/lin user nu ben ik fulltime lin user.
  ik was nog van plan een keer een win computer te gaan installeren daarvoor (en voor webcam msnen want dat kan ook niet in amsn)
  maar dit ga ik na mijn vakantie (morgen vertrek ik naar tsjechie) maar eens effe uitzoeken
 • Ik krijg binnenkort een sony/ericsson T630, die schijtn het te doen onder linux, dus ik ga binnenkort weer spelen met bleutooth ed.

  enuhh prettige vakantie he
 • ik heb de SE t610 en die zal op dat gebied hetzelfde zijn denk ik dus dat is goed nieuws voor mij

  [quote:518871af43]enuhh prettige vakantie he[/quote:518871af43]

  dankje :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.