Vraag & Antwoord

OS Linux

[Slackware 10] Officiële 4 CD set vertraagd

Anoniem
jolo
9 antwoorden
 • Ofschoon de download versie van Slackware 10 al te is downloaden vanaf 23 juni, staat deze nog steeds als verwacht bij het computercollectief, en de Slackware store http://store.slackware.com/cgi-bin/store Wat zou daar de reden van kunnen zijn? Heeft dat wellicht met die 2.6.7 kernel te maken? Zou er dan toch verschil zijn tussen de Slackware 10 Officiële 4 CD, en de download versie?
 • Ik denk dat hij al wel officieel ter perse is gegaan, maar dat ze gewoon de vraag niet kunnen volgen ;)
  Wat de website van de store betreft, daar zou ik niet te hard op afgaan want als er één ding is waar PV niet goed in is, dan is het wel het up to date houden van z'n website.
 • De downloadversie is gewoon gelijk aan de CD-ROM versie. Sommige subscribers hebben hem al. Maar gewoonlijk duurt het bij de store heel erg lang om ze klaar te hebben, en dan krijgen subscribers voorrang, dus er kan wel meer dan een maand overgaan voordat anderen de CD's beginnen te krijgen…

  De Slackware Store wordt niet door PV onderhouden, maar ik krijg vaak het idee dat ze meer geintereseerd zijn in hun BSD bussiness (BSDMall).
 • [quote:66a6a96abb="Bamboe"]Wat de website van de store betreft, daar zou ik niet te hard op afgaan want als er één ding is waar PV niet goed in is, dan is het wel het up to date houden van z'n website.[/quote:66a6a96abb] Het was het computercollectief die verwees naar de Slackware store website, als antwoord op mijn graag waarom Slackware 10 nog steeds als verwacht staat.

  [quote:66a6a96abb="danieldk"]meer dan een maand overgaan voordat anderen de CD's beginnen te krijgen[/quote:66a6a96abb] Daar kan ik me van Slackware 9.1 anders niets van herinneren. Zover ik me kan herinneren was Slackware 9.1 op tijd binnen bij het computercollectief.
  [quote:66a6a96abb="danieldk"]De downloadversie is gewoon gelijk aan de CD-ROM versie. [/quote:66a6a96abb] Maar er zaten toch nog fouten in de Slackware 10 download versie, die niet in de Officiële 4 CD zouden behoren te zitten.
 • [quote:9d5979d3ab="jolo"]
  Daar kan ik me van Slackware 9.1 anders niets van herinneren. Zover ik me kan herinneren was Slackware 9.1 op tijd binnen bij het computercollectief.
  [/quote:9d5979d3ab]

  Ik heb op Slack 9.1 ongeveer 3 weken gewacht, terwijl ik subscriber was.

  [quote:9d5979d3ab="danieldk"]Maar er zaten toch nog fouten in de Slackware 10 download versie, die niet in de Officiële 4 CD zouden behoren te zitten.[/quote:9d5979d3ab]

  Ik denk toch dat het identiek is als de ISO's. Als de CD's nieuwer waren zou PV waarschijnlijk ook nieuwe ISO's beschikbaar gesteld hebben, net als Slack 8.1 (aka Slack 8.1.01).
 • Ik kan me toch ook herinneren dat ik 9.1 redelijk snel had, anderhalve week na de release oid.
 • [quote:9cd770e878="Marcel de Reus"]Ik kan me toch ook herinneren dat ik 9.1 redelijk snel had, anderhalve week na de release oid.[/quote:9cd770e878]

  w0w, ik echt niet. En ik kan me volgens mij ook nog herinneren dat jij zat te klagen, omdat het, ondanks dat je een subscription had, zolang duurde.
 • Tja, ik heb mijn jabberlogs niet meer bij de hand. Ik weet iig wel dat ik het uiteindelijk downloade omdat het er niet was op de dag dat ik het wilde installeren en dat het de volgende dag binnen kwam. Misschien was er toen idd al een langere tijd sinds de release verstreken, ik ben op dergelijke vlakken vaak wat te optimistisch ;)
 • Naja, ik weet het ook niet precies meer hoor ;). Volgens mij log ik Jabber niet eens… ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.