Vraag & Antwoord

OS Linux

Linux Bijeenkomst 2004, Zaterdag 6 November!

Anoniem
Marcel de Reus
22 antwoorden
 • enne… is dit wat geworden? :-? … just curious…–>
  http://dot.kde.org/1097492347/
 • [quote:eea858f0c7="danieldk"]Voor gezelligheid ga ik liever met vrienden de stad in.[/quote:eea858f0c7]ok, dan zal ik mijn cd'tjes maar thuis laten?? ;)
 • [quote:0e7c99a859="aLaiN_001"]ok, dan zal ik mijn cd'tjes maar thuis laten?? ;)[/quote:0e7c99a859]

  /me flipt helemaal en zal er bijna alles voor doen Alain's collectie te horen. Trouwens, heb een DVD van Nick Cave and the bad seeds, Nick + Blixa zijn een gaaf combo (Saint Huck). Ik moet gewoon ergens een een Birthday Party CD/DVD halen…
 • BTW. Ik moet je nog een keer een The Ex-fan maken. Zeg maar de Nederlanse Crass met 25 jaar musicale ontwikkeling sinds 1979 :).
 • Ter info aan de C!T Linux'ers:

  Zaterdag 6 November is het weer zover. Het weekend voor de HCC Dagen 2004 (12-13-14), ((waar NedLinux overigens dit jaar ook zal staan met een eigen stand)) pakt NedLinux als hoofd-organisator weer uit met een spetterende jaarlijkse terugkerende Linux Bijeenkomst. Inmiddels al onze 3e bijeenkomst. Die vorig jaar wel zeer succesvol is gebleken door circa 150 bezoekers. Een hele dag lang Linux, lezingen van bekende sprekers, computers, netwerken, lunch en avondeten verzorgd, en heel veel enthousiastelingen! Dit jaar gaan we weer ons best doen om er nog weer een schepje bovenop te doen.


  Op onze vaste Linux Bijeenkomst site op http://www.linux-bijeenkomst.nl is alle verdere informatie vanaf nu weer te vinden. En zijn de voorbereidingen weer in volle gang. Op dit moment zijn we weer diverse interessante sprekers aan het aanschrijven om op deze dag hun visie over de Linux wereld of een bepaald product te komen uiten. De planning hiervan zal in de volgende weken ingevuld worden in de agenda op de Linux Bijeenkomst website. Heb jij de massa ook wat te vertellen of te demonstreren chroom dan niet! en neem contact met ons op (info@linux-bijeenkomst.nl)!

  Dit jaar hebben wij besloten de inschrijving van bezoekers niet online te doen, maar op de dag zelf bij de ingang.

  De toegang van het Linux Bijeenkomst evenement is GRATIS. Wanneer je gebruik wilt maken van de lunch en de hele dag aanwezig zult zijn met je pc dan rekenen we een bijdrage van 10 Euro voor lunch, zaalhuur en verdere organisatie. Dit bedrag kan op de dag zelf contant worden voldaan.

  Op de dag zelf zal er 's ochtends vroeg weer een groot netwerk met internet aansluiting worden opgezet. Met diverse fileservers en brandpc's ertussen waarmee iso's en cd-r's kunnen worden uitgewisseld.

  Een evenement om niet te mogen missen dus. Zet Zaterdag 6 November 2004 nu vast in je agenda!

  Het evenement begint zaterdag om 10:00am en duurt tot 24:00pm

  Voor meer informatie:

  WWW: http://www.linux-bijeenkomst.nl
  MAIL: info@linux-bijeenkomst.nl
 • Yes! Vorig jaar vond ik het heel gezellig. Ga weer proberen te komen. Staat voorlopig ff vast in de agenda. Nu wil ik toch eens met een paar piefen van hiero babbelen…. wijnand, roeland, daniel, pascal, kayjay, enz, enz. Tot dan!
 • ik ga denk ook wel ff rondsnuffen als ik niks te doen heb.. :lol:
 • Tja leon je wil ons elke keer spreken maar het komt er elke keer niet van :D

  ik ben dit jaar dus ook gewoon van de partij.. kom je nu wel langs?
 • Ik denk dat ik je vorig jaar wel zag zitten. Met de rug naar de kantine-balie met een flappie. Maar je was hevig in gesprek. Ik heb ook iemand vrij lang met zijn pc zitten te helpen…. vanalles was kapot…. wel gelukt uiteindelijk.

  Ik probeer te komen en spreek je zeker aan als ik je kan vinden.
 • hah heh.. ik denk dat ik dit jaar geen laptop mee neem…meestal doe ik er op dat moment toch niks mee..
 • Ik denk niet dat ik kom. Ik doe nu twee studies en een paar dagen daarna sta ik misschien wel weer op de HCC dagen. Dus ik ga m'n energie sparen voor andere dingen. Bovendien zou ik in de toekomst misschien liever meer Linux/Unix bijeenkomsten die minder en masse zijn, en meer diepgaande lezingen. (Overigens geen kritiek aan het adres aan Marc of NedLinux, ik vind het perfect dat ze dit organiseren, en veel mensen hebben er erg veel aan, er bestaan gewoon verschillende soorten bijeenkomten met verschillend publiek.)
 • ga jij een kluizenaar worden daniel??

  ik kom ook niet omdat het Gnu/Linux is.. ik kom voornamelijk om de mensen die er komen
 • [quote:85890037a5="KayJay"]ga jij een kluizenaar worden daniel??
  [/quote:85890037a5]

  Voor gezelligheid ga ik liever met vrienden de stad in.
 • achg.. zoiets iz maar 1x per jaar.. :roll:
 • [quote:16759ff02c="nougabolle"]enne… is dit wat geworden? :-? [/quote:16759ff02c]

  Nee, want dat is pas a.s woensdag en donderdag.
  KDE pakt dan overigens flinkt uit, met oa een keynote van de beroemde linux-goeroe Jeroen Baten.

  Max
 • Waarom doen ze dat soort dingen altijd doordeweeks. Werken en studeren OSS goeroes niet oid?
 • Tja, het is een bedrijfsbeurs, en dus tijdens kantooruren ;)

  Of verwacht je dat al die ict-ers en managers in hun vrije tijd naar de beurs gaan :P

  Nedlinux-bijeenkomst is meer voor de hobbyist, en dus in het weekend.

  En ook daar zal kde weer 'groots' uitpakken :)

  Max
 • Aangezien deze bijeenkomst aankomende zaterdag is vond ik een kick wel passen. Helaas heb ik op de avond ervoor verplichtingen in N-Holland waar ik van verwacht pas zeer laat thuis te zijn, dus als jullie gaan 'Linuxxen' lig ik nog in m'n mandje ;) Voor de deelnemers: veel plezier :lol:

  Groet, M.V. Wesstein
 • Ik me al maanden verheugen op die dag…. lijkt er dus toch &*(%(^*&% weer wat (lulligs, maar niet onbelangrijk) tussen te komen. Ik hoop toch, maar dan een beetje later, te komen.
 • Ach, het duurt tot 23.00 u, dus je hebt tijd zat :)

  Ik ben ook van de partij, naar verwachting van 11.00 u tot 20.30 u.

  KDE zal 2 presentaties geven, eentje over EGroupware in Kontact (Door Pim Snel van Lingewoud), en eentje over programmeren met KDE (door Andre Somers, programmeur van KFlog , en van Qt-mobile).

  Max

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.