Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

[SuSE 9.2 Professional] tv-kaart geen geluid

None
2 antwoorden
  • Terwijl in SuSE 9.1 Professional het geluid van de tv-kaart (Hauppauge WinTV) nog werkte, is dit niet meer het geval in SuSE 9.2 Professional. Ik heb dit zowel getest met xawtv en kdetv. In Kmix staat de Master volledig open. De Line staat ook open. Er staat niets gemute. Ik heb eveneens ALSA mixer geprobeerd.

    De Creative SBLive geluidskaart zelf werkt wel in SuSE 9.2 Professional. Want ik heb wel geluid, als ik een muziek cd of een ogg bestand afspeel.
  • [quote:e9f7152fe8="jolo"]Terwijl in SuSE 9.1 Professional het geluid van de tv-kaart (Hauppauge WinTV) nog werkte, is dit niet meer het geval in SuSE 9.2 Professional. Ik heb dit zowel getest met xawtv en kdetv. [/quote:e9f7152fe8] Dit stelde ik vast op mijn dual pentium III 1000 Mhz met 512 MB RAM. Ik had de volgorde van mijn PCI kaarten al eens gewijzigd in dit bericht.
    Om dit tv-kaart probleem op te lossen heb de PCI kaarten als volgt geplaatst
    [code:1:e9f7152fe8]
    PCI slot 1 - leeg
    PCI slot 2 - Sitecom USB2/Firewire Combo Card
    PCI slot 3 - Hauppauge tv-kaart
    PCI slot 4 - 3com netwerkkaart
    PCI slot 5 - Creative Labs Sound blaster Live
    [/code:1:e9f7152fe8]
    Toen bleek het geluid van de tv-kaart wel te kunnen werken in SuSE 9.2 Professional. Alleen heb ik SuSE 9.2 Professional wel weer opnieuw vers (dus met het formatteren van de root partitie) moeten installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.