Vraag & Antwoord

OS Linux

Suse 9.2 pro downloaden.

Anoniem
None
7 antwoorden
 • http://www.interknet.net/bt/susepro92.cds1thru5.iso.torrent

  middels deze link ben ik 9.2 pro aan het downloaden.

  Echter,
  Kan ik vanuit de bestaande configuratie upgraden, of dien ik 9.2 pro schoon te installeren?
 • Suse 9.2 Linux professional heeft in ieder geval wel de mogelijkheid om vanaf Suse 9.1 Linux te upgraden. Of Suse 9.2 Linux professional dit ook goed doet weet ik niet. Ik heb dit niet getest. Zie verder deze discussie op LinuxQuestions.org http://www.linuxquestions.org/questions/history/263088
 • Is Suse linux 9.2 prof. ook al in het nederlands verkrijgbaar?? Las alleen engels , duits , frans , maar geen nederlands.. Of is dat nog alleen bij versie 9.1 het geval..

  Hans
 • [quote:dd244d221f="jolo"]Suse 9.2 Linux professional heeft in ieder geval wel de mogelijkheid om vanaf Suse 9.1 Linux te upgraden. Of Suse 9.2 Linux professional dit ook goed doet weet ik niet. Ik heb dit niet getest. Zie verder deze discussie op LinuxQuestions.org http://www.linuxquestions.org/questions/history/263088[/quote:dd244d221f]
 • zal toch wel?
 • [quote:f18782922f="honingbij"]Is Suse linux 9.2 prof. ook al in het nederlands verkrijgbaar??[/quote:f18782922f] SuSE Linux 9.2 prof. is Engelstalig. Echter je kunt wel kiezen voor een Nederlandstalige installatie procedure. KDE is dan Nederlandstalig. Ook is Gnome (deels) Nederlandstalig.
 • Tijdens de installatie van SuSE prof krijg je de keuze uit enkele tientallen talen.
  In hoeverre het systeem in die talen beschikbaar is hangt af van hoe actief de bijhorende vertaalgroep is. YaSt zal in alle talen beschikbaar zijn, en KDE en Gnome ook.
  Als een bepaald programma niet in je taal beschikbaar is, dan kun je daar zelf iets aan doen door de mouwen op te stropen en het te vertalen ;)
  Als een programma half vertaald is, en je wilt graag een volledige vertaling, neem dan contact op met de betreffende vertaalgroep.
  Ik heb bijv. vaak meegemaakt dat een programma in het cvs van kde volledig is vertaald, terwijl de versie die bijv. suse meelevert maar half vertaald is.
  (kde-nl werkt overigens aan een programma waarmee je de vertaling automagisch kunt actualiseren)

  Max

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.