Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

OO1.1.4 rpm gemaakt. ooinstall runnen geeft fout.

windowsXP-PRO
5 antwoorden
  • Hoi

    Ik heb een rpm gemaakt van OO1.1.4.
    Installeren gaat goed. Echter, ik dien na installeren ooinstall te runnen:
    [code:1:a595b36809]there is a post install script message asking you to run "ooinstall" to install OpenOffie.org for Single Local User in your home directory[/code:1:a595b36809]

    Dit gaat dus niet.

    Is dit noodzakelijk?
    Wat doet het?

    Evert
  • Als je als user openoffice voor de eerste keer opstart, dan wordt er een installatieprogramma opgestart dat de gebruikersbestanden naar je persoonlijke map kopieert.
    Dat gebeurt automagisch, je hoeft dus niet een apart commando of script hiervoor uit te voeren.

    Max
  • Gewoon het volgende doen als user:
    [code:1:53c6255cbc]
    cd /path/naar/OpenOffice.org.1.1.4
    ./setup
    [/code:1:53c6255cbc]
  • @ Maximiliaan.. Ok, duidelijk

    @ Marcel de Reus. .. Het betreft een RPM, geen tar.gz installatie

    Dank voor de reacties beide
  • [quote:3a5b7b2043="windowsXP-PRO"]
    @ Marcel de Reus. .. Het betreft een RPM, geen tar.gz installatie
    [/quote:3a5b7b2043]
    Ik zou niet weten, waarom dat bij een rpm-installatie niet zou kunnen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.