Vraag & Antwoord

OS Linux

FC3 op Sony Vaio laptop, geluid zacht

3 antwoorden
  • Ik heb uiteindelijk ook FC3 op mijn laptop gezet en ben ook hier zeer tecreden over. Zelfs wireless aan de praat gekregen, al is het via een omweg (DriverLoader). Mijn geluidskaart wordt goed gedecteerd, het geluid is alleen heel zacht. Ik heb al via het configuratiescherm het geluid vollop gezet, maar dat baadt niet. De Fn toetsen werken niet. Iemand suggesties?
  • Kijk eens met een mixer of al je geluidskanalen wel helemaal open staan. Bijvoorbeeld met 'kmix' of in een console met 'alsamixer'. In een configuratiescherm stel je vaak alleen het master of PCM volume in namelijk.
  • [quote:60151bde4b="Venzent"]Mijn geluidskaart wordt goed gedecteerd, het geluid is alleen heel zacht. [/quote:60151bde4b] Bedoel je wellicht het test geluid, dat je kon later klinken na het detecteren van de geluidskaart? Via het menu in X. Systeeminstellingen > Geluidskaartdetectie. Of in een terminal [code:1:60151bde4b] system-config-soundcard [/code:1:60151bde4b][Enter] [quote:60151bde4b="Venzent"] De Fn toetsen werken niet. [/quote:60151bde4b] Al gaat de informatie op [url=http://finalpoint.homeunix.net/mandrake_10.1_vaio_a190/installing_mandrake10_1_on_vaio_a190.html]deze site[/url] over Mandrake 10.1 op een Sony Vaio A Series laptop, is deze wellicht toch bruikbaar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.