Vraag & Antwoord

OS Linux

firefox en plugins

3 antwoorden
  • tyuan moederbord 2x amd 2400 suse 9.2 Ik heb problemen om firefox 1 plugins te laten vinden. Ik heb geinstalleerd: kaffeine mplayer mplayerplugin wincodecs realplayer loopt allemaal prima In Konqueror werken de plugins goed. Ik kan ook bij voorkeuren zien waar Konqueror allemaal zoekt naar plugins. in mozilla al helemaal goed. about:plugins geeft hele waslijsten. maar firefox doet net of er geen plugins geinstalleerd zijn. Hij vindt ze gewoon niet, en ik kan niet vinden waar ik dat kan instellen. about:plugins ziet er schraaltjes uit.
  • Waar staan de plugins op de hdd? Firefox zoekt waarschijnlijk maar in een beperkt aantal dirs. Ik vermoed dat dit ~/.mozilla/plugins ~/.firefox/plugins en /installdir-firefox/plugins zijn. Het probleem is dan op te lossen door een symlink te maken van een van deze dirs naar de dir waar de plugins staan. Bijvoorbeeld 'ln -s /usr/local/plugins ~/.firefox/plugins'.
  • [quote:e4487c1f69="willem43"]suse 9.2 (..) maar firefox doet net of er geen plugins geinstalleerd zijn. [/quote:e4487c1f69]Over welke versie van Firefox heb je het? De Firefox die bij SuSE 9.2 is meegeleverd. Versie 1.0 Preview release. Of Firefox versie 1.0 Final release. De bij SuSE 9.2 geleverde Firefox die geïnstalleerd staat in /opt/MozillaFirefox zou gewoon moeten werken met de plugins in /usr/lib/browser-plugins [code:1:e4487c1f69] jolo@linux:/usr/lib/browser-plugins> ls flashplayer.xpt mozplugger.so nphelix.xpt nsdejavu.so libflashplayer.so nphelix.so nppdf.so[/code:1:e4487c1f69] Is [url=http://www.mozilla.org/products/firefox/]Firefox[/url] echter geïnstalleerd in een map van ~/ dan worden de plugins zoals Marcel de Reus al aangeeft, gezocht in ~/.mozilla/plugins

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.