Vraag & Antwoord

OS Linux

[Suse 9.2] Onstream ADR 50 installeren, hoe?

Anoniem
None
2 antwoorden
 • 'k Heb nu ook Linux, Suse 9.2, (zat bij de c't) geinstalleerd, en het werkt tot nu toe vlekkeloos en boven verwachting, maar d'r is nog een apparaat dat ik nog niet heb kunnen vinden en/of installeren.
  Het gaat hier om de tapestreamer Onstream ADR50. Deze wordt volgens deze link wel ondersteund, maar ik heb zo'n vaag gevoel dat ze het over de SCSI versie hebben.
  'k Heb het internet al behoorlijk doorgespit, maar verder ook nog niet veel nuttigs gevonden. Volgens sommige bronnen zou ik em moeten benaderen via /dev/st0 of /dev/sg0, maar dat heeft nog niet echt succes opgeleverd.
  Wie weet dus hoe ik de tapestreamer aan de praat kan krijgen. (dat ding doet het wel goed onder WinXP, dus het apparaat is wel goed)
  Nog ff een toevoeging. De tapestreamer zit aan een Promise TXT100. Deze wordt wel goed herkend, en is geinstalleerd.
  Alvast bedankt.
 • [quote:855616269f="Johnny321"]'k Heb nu ook Linux, Suse 9.2, (zat bij de c't) geinstalleerd (..) maar d'r is nog een apparaat dat ik nog niet heb kunnen vinden en/of installeren. Het gaat hier om de tapestreamer Onstream ADR50. (..) Wie weet dus hoe ik de tapestreamer aan de praat kan krijgen. [/quote:855616269f] Je zou het kunnen proberen met applicatie taper.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.