Vraag & Antwoord

OS Linux

USB webcam via apache uitzenden

Anoniem
klausito
6 antwoorden
 • Hey MrLeeJohn, ook hier nog actief?
  Thx, als ik tijd heb zal ik weer eens verder knutselen.
 • Ik wil mijn logitech quickcam messenger (usb) beelden via mijn website (op fedora4/apache) live uitzenden. Welk programma kan ik daarvoor het beste gebruiken en welke driver?
 • Kom je hiermee http://www.google.nl/search?hs=ayq&hl=nl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl-NL%3Aofficial&q=logitech+quickcam+messenger+webcam+linux&btnG=Zoeken&meta= door de bocht? Mn http://www.seismo.ethz.ch/linux/webcam.html lijkt me wel ok.

  Je hoeft alleen te zorgen dat je een linux-driver hebt en een proggie dat regelmatig plaatjes in een directory dumpt. Via het bekende javacam.class maak je dan een html-pagina die onder iedere webserver draait.
 • Ben er nog steeds ja. Maar irriteer me de laatste tijd veel aan die newbees die alleen maar willen klikken en hapklare brokken als antwoord verwachten. Ik lees en antwoord dus steeds minder op forums. Misschien dat mijn site kwa opzet ook gerichter moet worden.

  Leuk jou hier ook weer eens te zien.
 • Ja das lang geleden he dat je me hier zag…. volgens mij was dat in 1995…

  Ik ben wat aan het prutsen met mijn webcam zodat ik op mijn site een live stream kan laten zien van mijn kamertje. Maar het grote probleem is de tijd…
  Vooral nu, ik krijg met mijn opleiding nu BedrijfsEconomie, Bedrijfsboekhouden en Databases :evil:
 • 1995…. neu… 1999.

  Verder veel sterkte/succes/plezier :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.