Vraag & Antwoord

OS Linux

KMLDonkey installeren.

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik probeer KMLDonkey te installeren (onder Suse 9.3) maar krijg van de installatiewizzard de volgende vraag die ik niet begrijp:

  Uw kern opgeven:
  Nu geeft hieronder u het volledige pad naar uw MLDonkey-kern op, welke (of uw distributie) eerder hebt gedownload. Als het archief dat u hebt gedownload slechts één bestand bevat, dan is dit uw kern, in het andere geval zoekt u naar het bestand genaamd "mlnet".

  Weet iemand wat hier bedoeld wordt?

  Het bestand mlnet kan ik in ieder geval niet vinden op mijn comp.
 • Kmldonkey is een grafische schil rond mlnet.

  mlnet moet je apart installeren, deze wordt niet met kmldonkey meegeleverd.

  Als je kmldonkey hebt geinstalleerd adv je distributie, dan moet je mldonkey (of mlnet, maar net hoe je distro die noemt) ook installeren, en kmldonkey hiernaar laten verwijzen.
  Heb je kmldonkey uit een andere bron, lees dan goed de aanwijzingen in het programma over hoe je de kern kunt downloaden van diens website.

  Max
 • Bedankt het is gelukt. Toen ik mlnet installeerde en daarna KMLdonkey opstartte werkte het meteen zonder dat ik nog naar de kern hoefde te verwijzen.
 • Ah cool!!

  De kern draait in principe altijd, mocht je dat niet willen, dan kun je hem uitschakelen in het configuratiecentrum van KDE, bij het kopje kde-systeemdiensten

  Max

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.