Vraag & Antwoord

OS Linux

Linux Lamabox ?... (il)legaal?...wat is het nu?

Anoniem
maximilaan
2 antwoorden
 • [quote:73848cee85]De LamaBox is een intelligente mediaspeler met internet-aansluiting. De speler is bijzonder doordat het volledig geïntegreerd is met internet, inclusief aansluiting op de grote Peer-to-Peer netwerken*. Kies uit een overweldigend aanbod van audio en video. De laatste films en televisieseries, afspeelbaar op uw televisie met een druk op de knop.

  Kijk naar live video- en audiostreams (met time-shifting), top-10 previews van bioscoopfilms, het laatste weerbericht of bekijk foto's op uw digitale camera en deel deze met vrienden en familie.

  Op zoek naar een goede film? Laat de zoek-spider voor u werken, of kies uit een voorkeursselectie. De LamaBox is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in gebruik.

  * eerste speler met aansluiting op P2P-netwerken* via internet
  * vind alles met de P2P-spider (z.o.z.) en download direct op harde schijf
  * voeg automatisch ondertiteling toe aan films
  * bekijk live internet-TV op uw televisie (incl. time-shifting)
  * luister naar honderden radiostations wereldwijd
  * brand uw downloads op DVD
  * eenvoudige bediening en gebruiksgemak

  (* o.a. Edonkey, Bittorrent, Fasttrack (Kazaa), Gnutella en Overnet.

  De LamaBox is te koop vanaf 279 euro incl. BTW.
  Leverbaar vanaf eind november 2005. Bestel uw exemplaar vandaag nog!

  Demonstratie binnenkort op de HCC-Dagen te Utrecht![/quote:73848cee85]
  http://66.249.93.104/search?q=cache:gkjCaUr2QkYJ:www.lamabox.com/+lamabox&hl=en
  http://www.gadgetzone.nl/nieuws.php?id=1425

  [quote:73848cee85]Er was ook een primeur op de beurs: de Lamabox. Een nieuwe mediaspeler van Nederlandse makelij met voorgeprogrammeerde p2p-programma's als eDonkey, BitTorrent, Kazaa en Gnutella, zodat je gedownloade films op je tv kunt kijken. Hij zou tijdens de HCC Dagen worden gepresenteerd, maar Martin Potappel van fabrikant It's Logic had slecht nieuws. Hij durfde een demonstratie niet aan uit angst voor de Stichting Brein. 'Dit apparaat is op het randje van illegaal', aldus Potappel. 'Een demonstratie hoe je films kunt downloaden met de Lamabox gaan we dan ook niet geven.' Bummer.[/quote:73848cee85]
  http://www.bright.nl/hcc-dagen

  [quote:73848cee85]In the Netherlands the courts have ruled that it is legal to download music and movie files from the Internet, it is just not legal to upload. It is the act of uploading the constitues copyright infringement according to the court's interpretation of Dutch law. To call the LamaBox a file sharing appliance, therefore, is really incorrect. It is really a file taking appliance as it complies with Dutch law and only downloads, not uploads.[/quote:73848cee85]
  http://www.mp3newswire.net/stories/5002/lamabox.html
 • En je punt is?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.