Vraag & Antwoord

OS Linux

Ervaringen (professionele) Videokaarten onder linux

Anoniem
opamax
3 antwoorden
 • Ik ben een artikel aan het schrijven over de huidige ondersteuning van videokaarten onder linux. Dit met het oog op gebruik van cad programma’s onder linux, maar als een videokaart het goed doet zal deze het zowel bij spellen, desktop effecten, 3D modellers als bij cad programma’s goed doen. In het review besteed ik aandacht aan de mainstream (geforce radeon) kaarten maar ook besteed ik aandacht aan de professionele kaarten als FireGL, Quadro, Wildcat, parhelia enzz.

  Voor deze review ben ik op zoek naar (recente) ervaringen met video kaarten. Daarbij ben ik in het speciaal op zoek naar ervaringen met de professionele videokaarten. Maar ook ervaringen met de radeon interesseren mij.

  Dus hebben mensen ervaringen met videokaart support, (zowel goede en slechte) deel ze dan in dit topic!

  (Review komt op www.cad4linux.nl)
 • Hallo

  Je pakt het wel heel groot aan om op 3 forums je vraag te stellen :lol:

  Groet
 • [quote:ca1f046318="rrkroontje"]Hallo

  Je pakt het wel heel groot aan om op 3 forums je vraag te stellen :lol:

  Groet[/quote:ca1f046318]

  Wel meer dan 3 hoor ;)

  Maar ik wil het idd heel groot en uitgebreid aanpakken. Ben er ook al best een tijdje mee bezig en gaat ook nog wel even duren. Maar het probleem is dat er heel weinig [b:ca1f046318]recente[/b:ca1f046318] ervaringen op internet te vinden zijn van Cad-workstation videokaarten onder linux. Vandaar deze oproep.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.