Vraag & Antwoord

OS Linux

Ervaring Suse 10.2 beta?

Anoniem
vbouw
3 antwoorden
 • Heb getracht deze versie te ibstallen en ging tot aan het eind goed.
  Echter nadat de bootloader gemaakt was start het syst. aut. uit maar GEEN bootloader te bekennen dus startte mijn XP gewoon op.
  Ervaringe van anderen ook?
  Of heb ik dat alleen.
  Vic
 • gewoon bootladder op floppy zetten doe ik ook altijd :)
 • [quote:c55c57ecac="gekky29"]gewoon bootladder op floppy zetten doe ik ook altijd[/quote:c55c57ecac] Maar een floppy is het minst betrouwbaar. Bij mijn zijn in het verleden al een aantal boot floppies door slechte sectoren, onbruikbaar geworden.
  [quote:c55c57ecac="vbouw"]Echter nadat de bootloader gemaakt was start het syst. aut. uit maar GEEN bootloader te bekennen dus startte mijn XP gewoon op. [/quote:c55c57ecac] Je zou SuSE dan nog wel kunnen opstarten via de SuSE dvd of cd1. Start de pc op via SuSE dvd of cd1. Selecteer Installation > Bij Installation Mode klik je op Other > Boot installed System OK. Als het partition or System to Boot dialoog verschijnt, selecteer je de partitie waarop SuSE 10.2 beta op geinstalleerd is, en Boot.

  Het zou kunnen dat SuSE dan niet grafisch opstart. Log dan in als root. Zodat je via het grub-install commando, grub opnieuw kunt installeren.

  [quote:c55c57ecac="vbouw"]Ervaringe van anderen ook? [/quote:c55c57ecac] SuSE 10.2 Beta 2 heb ik niet getest.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.