Vraag & Antwoord

OS Linux

Video DVD branden

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Zou het niet met K3B kunnen? Dit programma heeft een speciale feature 'videodvd branden'. Als Linuxgebruiker heb ik geen Nero.
 • Ik krijg de foutmelding: 'de grootte van het resulterende imagebestand kon niet worden vastgesteld' als ik de files uit dir. 1 in de 'vob' dir. van het brandprogramma sleep en probeer te branden.
 • Ik heb met het programma DVDrip een video geript en het resultaat is dat ik nu 5 dir's heb met bestanden. Nr 1 tm. 5. In dir. 1 staan 4 bestanden van 1 gyg en een kleinere. Het lijkt mij dat dit de gehele film bevat. In dir 2 t/m 5 staan ook in ieder 1 videobestand, niet zo groot als die anderen in dir 1. Alle bestanden kunnen perfect afgespeelt worden op de computer. Het probleem is echter dat ik niet weet hoe deze bestanden op een lege DVD te branden met k3b.
 • Map 1 met Nero op een Video DVD branden is voldoende. Als je kiest voor een videoDVD maakt Nero zelf de vereiste mappen aan en hoef je alleen je bestanden maar in de video map te slepen. Probeer het eens op een rewritable, dan kan je even controleren of er ook hoofdstukken zijn aangemaakt en of de kwaliteit op je TV goed genoeg is.
 • [quote:0c0a5318d7="henk46"]Als Linuxgebruiker heb ik geen Nero.[/quote:0c0a5318d7]
  Nero bied wel een Linux versie aan. Alleen is de toegevoegde waarde boven bijvoorbeeld k3b twijfelachtig. Wel gebruiken ze een eigen driver om de branders aan te sturen, en dus niet het gebruikelijke cdrecord.

  http://www.nero.com/eng/NeroLINUX.html

  Als ik me goed herinner kun je je serienummer voor de windows versie van nero als je die hebt gebruiken om de Linux versie te activeren.
 • Heb mijn sn geprobeerd in te brengen maar helaas blijkt niet te kunnen!
  Suggesties?
  Vic
 • [quote:eed5cef730="Tekkie"]Nero bied wel een Linux versie aan. Als ik me goed herinner kun je je serienummer voor de windows versie van nero als je die hebt gebruiken om de Linux versie te activeren.[/quote:eed5cef730] [quote:eed5cef730="vbouw"]Heb mijn sn geprobeerd in te brengen maar helaas blijkt niet te kunnen! Suggesties? [/quote:eed5cef730] Het serienummer voor de Windows versie van Nero kan inderdaad gebruikt worden voor NeroLinux. Mits het gaat om de Retail versie van Nero 6 of hoger. Het serienummer van een OEM versie kun je daarvoor dus niet gebruiken. Dan blijft alleen nog de mogelijkheid over de Downloadable Serial Number: via de website van Nero voor 19,99 Euro aan te schaffen.
 • Probleem opgelost, sn gevonden!
  Vic

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.