Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

Nederlandse Ubuntu Steunpunten

None
6 antwoorden
  • Ubuntu heeft nu ook steunpunten. Je kunt er terecht voor gratis ondersteuning en/of gratis installatie cd's.

    http://www.ubuntu-nl.org/ubuntu-nl/steunpunten/
  • Onee he! Heb je haar ook weer :x
  • Jaja, moet mijn naam toch een beetje eer aan blijven doen he :P
  • Idd, ben trouwens blij te zien dat je op je site je mening over de boycot en zwart makerij van MS enig sinds hebt ingedamt. Ubuntu is een mooi systeem, maar steek je energie alsjeblieft in het belichten van de sterke kanten van het systeem ipv alle "zwakte punten" en/of fabeltjes over andere OSen te belichten en uit te vergroten. Maak je niet te veel schuldig aan dat waar je anderen zelf van beschuldigd. Als iets of iemand anders zwart maakt geeft dit juist een slechte indruk over dat gene waar jezelf voor staat. Hoe goed je het misschien ook bedoeld, je schaad het image van Ubuntu en geeft een hele slecht voorbeeld aan toekomstige gebruikers. Als je alles en iedereen zwart loopt te maken word je niet serieus genomen en mensen gaan zich alleen maar ergeren en krijgen dus zo ook een hekel aan dat gene waar je voor staat. Kortom je jaagt mensen juist weg ipv dat je ze overtuigt van dat gene waarin je gelooft.
  • Nou, ik heb mijn mening zeker niet ingedamd en ik vind ook niet dat ik [b:93a91f8b95]alles en iedereen [/b:93a91f8b95] zwart maak of dat ik fabeltjes vertel. Wel kan ik natuurlijk best eens iets mis hebben. Ben wel met je eens dat het beter is om vooral in te gaan op de sterke kanten van Ubuntu in plaats van op de zwakke van Windows. Het gaat mij trouwens vooral om de politiek van Microsoft en niet zozeer om het OS. Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van wat dat bedrijf uitspookt om maar de machtspositie te behouden en ook dat je met een Windows OS in feite weinig meer over je eigen computer hebt te vertellen maar vooral inderdaad, dat er alternatieven zijn.
  • Daar blijft men liever blind voor want stel je voor dat het favo speeltje niet meer gespeeld kan worden :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.