Vraag & Antwoord

OS Linux

Complimenten aan de Linux community

Anoniem
Venzent
2 antwoorden
 • Zoals vele malen eerder in het verleden weer eens een installatie gedaan van Linux (Ubuntu 7.10)…
  Zoals vermeld al vaker gedaan, maar altijd weer terug gevallen op Windows omdat alles toch niet zo voorspoedig liep als verwacht..

  Ik heb op mijn XP machine aardig wat functies draaien die nog niet (goed) worden ondersteund op Linux en dual-boot is geen optie, het moest dus middels virtualisatie opgelost worden.

  Ik wil dit met VMware doen, maar de installatie hiervan onder Linux liep eigenlijk nooit goed of er waren wel andere problemen.

  Ik heb nu Ubuntu 7.10 geinstalleerd en VMware en mijn geëxporteerde fysieke XP-bak draait inmiddels vrolijk op VMware binnen Ubuntu…

  Van scratch tot dit punt 0 !!!!! foutmeldingen en/of gekke dingen gehad….

  Zal dit dan het moment worden dat ik definitief ga vallen voor Linux ???? :wink:

  Afijn, zoals de topictitel zegt: Complimenten aan de gehele community voor de gedane vorderingen…
 • [quote:33ac768bb6="Venzent"]Ik heb op mijn XP machine aardig wat functies draaien die nog niet (goed) worden ondersteund op Linux en dual-boot is geen optie, het moest dus middels virtualisatie opgelost worden. [/quote:33ac768bb6] In dat geval is het wel interessant te weten om wat voor een functies het gaat, en op wat voor een PC. Ik neem aan dat je het over applicaties hebt. En niet over hardware.
  [quote:33ac768bb6="Venzent"]Zal dit dan het moment worden dat ik definitief ga vallen voor Linux ?[/quote:33ac768bb6] Dat zal de tijd moeten leren. In ieder geval, welkom in de Linux wereld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.