Vraag & Antwoord

OS Linux

De Weerwolf is los!

Anoniem
InZane
6 antwoorden
 • Fedora 8 Werewolf is uit: wie heeft er al ervaring mee?

  Ik heb hem vandaag binnengehaald maar nog niet geïnstalleerd. De schermafdrukken laten in elk geval een wat minder fraaie grafische kunst zien dan in Fedora 7 Moonshine.
 • Ten eerste bedank voor de melding. Ik was de ontwikkelingen van Fedora even uit het oog verloren. Ik heb Fedora 8 gedownload en geïnstalleerd op mijn hoofd PC. Ziet er goed uit. Ik heb het nog niet uitgebreid getest. Wel heb ik lm-sensors geconfigureerd. Dat werkt. Is wel vergelijkbaar met Ubuntu 7.10.

  Want in Ubuntu 7.10 heb ik de GPU temperatuur niet kunnen toevoegen in Gnome Sensors Applet, die in Fedora 8 wel werkt. En in Fedora 8 heb ik hddtemp niet in Gnome Sensors Applet kunnen toevoegen, die in Ubuntu 7.10 wel werkt.
 • Ja, ik ook bedankt voor de melding.
  Ga het zeker eens proberen :) :P
 • ik heb hem gisteravond geinstalleert.

  Installatieproces gaat net zo makkelijk als alle andere fedora versies.

  gelijk updates binnengehaald.

  voor de rest nog geen ervaring mee. Draadloos zal wel weer niet werken vrees ik
 • Tja, bij mij is het tot nu toe nog bij geen enkele distributie gelukt om draadloos werkend te krijgen. Zelfs met Ubuntu en OpenSUSE niet. :cry:

  Windows staat er daarom ook nog steeds op….
 • [quote:04422268be="Japie III"]Tja, bij mij is het tot nu toe nog bij geen enkele distributie gelukt om draadloos werkend te krijgen. Zelfs met Ubuntu en OpenSUSE niet. [/quote:04422268be] Dat hangt vooral af van de chipset van de draadloze netwerkkaart. Hoewel bij mij lukte het ook niet goed bij die Linux distributies http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=180880&highlight= Ik heb inmiddels Fedora 8 ook geïnstalleerd op die PC met die draadloze netwerkkaart. Zover ik het kan zien gaat het niet "out of the box" lukken. Ook niet gezien deze Thread op de FedoraForum. Mijn draadloos Linksys netwerk PCI adapter WMP54G versie 4.1 heb ik tot nu toe alleen "out of the box" werkend weten te krijgen in Mandriva 2008.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.