Vraag & Antwoord

OS Linux

google earth eula

6 antwoorden
  • ik tracht google earth te installeren, maar loop tegen de EULA aan en heb geen idee hoe nu verder? " ok" is niet aanklikbaar en een druk op de enter-toets geeft ook geen resultaat. Weet iemand wat ik moet doen om akkoord te gaan met die EULA zodat de installatie verder kan gaan en afgerond kan worden. Thanx!
  • Mijn eerste Ubuntu hulp :D: Earth downloaden http://dl.google.com/earth/client/current/GoogleEarthLinux.bin dan in de Terminal de volgende commando's geven: "cd Desktop" (je zit dan in de dir. waar het googlebestandje staat) daarna dit:"sh GoogleEarthLinux.bin" (alletwee commando's zonder aanhalingstekens ) Ik ben ook nog een beginneling maar met een beetje stoeien moet het wel lukken.( let wel op hoofdletters,spacies en dergelijke! ) Kijk anders ff op deze site van pjotr123: http://computertip.googlepages.com/ of: www.ubuntu-nl.org allebei zeer de moeite waard!
  • spatiebalk en tabtoets doen wonderen in die licentie-overeenkomsten. :-) Kijk ook hier eens: https://wiki.ubuntu.com/NlLicenties
  • Ik heb het op de manier gedaan zoals ik hierboven heb uitgelegd, en het werkte meteen . Licenties?? je gaat me toch niet wijs maken dat Billy G Earth heeft gekocht? :D :cry:
  • Er zijn er wel meer met licenties, hoor. Sun Java voor Linux ook, bijvoorbeeld.
  • Ahzo, ( ja ik ga akkoord, of nee ik ga niet...)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.