Vraag & Antwoord

OS Linux

workspaces zijn weg

Anoniem
jan13011965
6 antwoorden
 • Ik heb net Ubuntu 7.10 op mijn notebook geinstalleerd en daar wat problemen met de ATI graf. kaart opgelost via https://help.ubuntu.com/community/CompositeManager/CompizFusionATI?highlight=%28fusion%29%7C%28compiz%29
  n.a.v. de melding "The composite extension is not available", maar ik kan nergens de "workspaces" (normaal helemaal rechtsonderin het scherm te vinden) meer vinden, terwijl ik dat juist zo ideaal werken vind. Wel is geloof ik CompiZ Fusion geinstalleerd.
  Weet iemand hoe ik mijn geliefde "workspaces" weer terug kan krijgen? En wat is dat CompiZ Fusion precies?

  Thx!
 • [quote:f8bd5d34be="jan13011965"]Weet iemand hoe ik mijn geliefde "workspaces" weer terug kan krijgen? [/quote:f8bd5d34be] Check op het Engelstalige Ubuntu forum deze thread over onderwerp How to repair Workspace Switcher applet.
  [quote:f8bd5d34be="jan13011965"]En wat is dat CompiZ Fusion precies? [/quote:f8bd5d34be] Check Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Compiz_Fusion
 • jolo bedankt! ga het uitproberen……
 • Ik heb Workspace Switcher hersteld/geinstalleerd via Synaptic (bij Search invullen "gnome-desktop-environment" zonder de aanhalingstekens). Nu zie ik rechtsonderin het venster een klein vierkantje waarop ik kan rechtsklikken en dan blijkt het inderdaad om de Workspace Switcher te gaan (alle opties waaronder Preferences komen keurig in beeld), echter het ding werkt niet….. Enig idee hoe 'm aan de praat te krijgen??

  Thx!
 • Ik ben door het e.e.a. uitproberen nu m'n hele Workspace Switcher kwijt! Nergens meer te vinden!
  Weet iemand concreet hoe ik Workspace Switcher terug kan krijgen? Ik zou helemaal happy worden, wanneer ie ook nog normaal zou werken…..

  Alvast many thx!
 • Maar het paneel onderaan het scherm heb je nog wel. Zo niet check even deze topic op het Ubuntu forum over onderwerp taakbalk onder verdwenen Anders klik je met de rechter muisknop op het paneel rechts onderaan en op Toevoegen aan paneel. Dan Klik je op Werkbladwisselaar en Toevoegen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.