Vraag & Antwoord

OS Linux

Krusader thumbnails?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • In Krusader zoek ik naar een mogelijkheid om thumbnails van mijn foto's te tonen, echter ik zie die optie niet.

  Weet iemand hoe en/of waar ik deze optie kan inschakelen in Krusader?

  Thx!
 • Is mijn vraag te onnozel of weet (echt) niemand het?
 • Of er zijn niet zoveel Krusader gebruikers hier. Gebruik je wel de nieuwste versie? En gebruik je 'm wel onder KDE? Krusader is tenslotte een KDE applicatie. Als je Krusader onder Gnome gebruikt, check je even deze thread over onderwerp Krusader under Gnome - no preview
 • Ik heb de thread even gecheckt en ik heb (ook) Konqueror geinstalleerd, maar bij mij helaas nog steeds geen preview mogelijkheid. Vreemd.
  Heb jij nog een idee?
  Wat zijn eigenlijk prima Gnome-file-managers die zich kunnen meten met Krusader? Ik heb gnome-commander ook geinstalleerd, maar deze laat toch wel wat steken vallen vind ik t.o.v. Krusader.
 • [quote:adc0c06f40="jan13011965"]Ik heb de thread even gecheckt en ik heb (ook) Konqueror geinstalleerd, [/quote:adc0c06f40] Ook krviewer.
  [quote:adc0c06f40="jan13011965"]Heb jij nog een idee?[/quote:adc0c06f40] Niet direct. Ikzelf heb Krusader nog nooit eerder gebruikt.
  [quote:adc0c06f40="jan13011965"]Wat zijn eigenlijk prima Gnome-file-managers die zich kunnen meten met Krusader?[/quote:adc0c06f40] Je noemt er zelf al één. Gnome Commander. Wat vind je dan precies niet goed aan Gnome Commander? Of probeer Xnc. Deze filemanager is net zoals Gnome Commander te installeren via Synaptic.
 • Ik werk intuitief lekkerder met Krusader dan met Gnome-commander. Maar dit is puur persoonlijk. (Ook Gnome-commander laat geen thumbnails zien voor zover ik het kan checken).

  Ik zal Xnc eens gaan proberen. Bedankt voor de tip!

  Ik tracht krviewer te installeren, maar met de zoekopdracht "krviewer" in Synaptic vindt deze niets(?). Hoe installeer ik dus krviewer?
 • Ik weet niet zeker of krviewer wel vereist is. Ik heb wel even in Mandriva 2008.1 Spring Krusader bekeken. Die is te installeren via Mandriva' Softwareheheer. Ook daarin kan ik geen krviewer vinden. Maar als ik op een JPG afbeelding Rechter muisknop wijs op Voorbeeld, dan wordt er wel een voorbeeld getoond. In Ubuntu toont Krusader de melding: Vooraf bekijken niet beschikbaar.

  Vooraf bekijken in Ubuntu zou je kunnen doen via applicatie Nautilus.
 • Klopt dat werkt wel. Ik denk dat we maar moeten concluderen dat Krusader onder Gnome geen thumbnails kan weergeven.

  Mocht iemand toch weten hoe het wel kan……. deel het met ons.

  Gr.

  Jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.