Vraag & Antwoord

OS Linux

E-mailen

6 antwoorden
  • Bestaat er een alternatief voor Thunderbird? Bij voorkeur een met meer mogelijkheden zoals lotus notes of outlook. Ik heb in het verleden Thunderbird gebruikt, maar ben er niet happy mee. Zeker niet na alle moeite die ik moest doen om terug te keren naar outlook (exporteren etc).
  • Evolution. Zit standaard in de meeste grote distro's, zoals Ubuntu.
  • http://www.softpedia.com/get/Internet/E-mail/E-mail-Clients/Foxmail.shtml tips via http://tweakers.net/meuktracker/6420/Foxmail-5.0.600.0.html http://www.dreammail-europe.org/ tips voor NL-versie: http://mozeskriebel.com/download.php?view.186 http://forum.goeiedageven.nl/showthread.php?s=e80ba6aed690992347e02203e0ef0cf7&t=268 meer: http://www.google.nl/search?hl=nl&q=dreammail&btnG=Zoeken&meta= pegasusmail http://www.pegasusmail.nl/ http://www.pmail.com/downloads_maine_t.htm
  • Hoi, Ik heb nu ook een tijdje Dreammail gebruikt maar ik wil terug naar outlook. Ik zie nu geen mogenlijkheid om mijn mail en adresboek te exporteren naar een bestand dat met outlook kan worden geimporteerd. Ben eigenlijk een beetje radeloos nu hoe ik dit voor elkaar moet krijgen en hoop dat iemand mij verder op weg kan helpen.
  • Ken die niet en eens gezocht maar is enkel voor windows beschikbaar voor zover ik kan vinden. Dan zijn de mogelijkheden tot omzetting beperkt. Verkeerde forum dus.
  • Evolution is bijna DE Outlook onder Linux....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.