Vraag & Antwoord

OS Linux

OpenSUSE 11.0 Beta 3

Anoniem
Japie III
3 antwoorden
 • Ik heb er vandaag net de nieuwste OpenSUSE opgegooid, en het werkt echt geweldig! Ik vind het echt stukken beter en fijner werken dan de Fedora 9. Komleet nederlands, en het ziet er gewoon perfect uit.
  Maar nu heb ik alleen een probleem. Bij KDE 4 , heb je van die "widgets". Via Plasma? In ieder geval, als ik opnieuw moet inloggen, omdat ik ben uitgelogd, of omdat de pc net aan gaat, zijn al die dingen weer weg. Dus mag ik weer opnieuw de klok gaan toevoegen, en de prullenbak etc.
  Ik weet dat ik een beta versie heb, maar misschien weet iemand van jullie wat ik hier aan kan doen?
  Alvast bedankt!
 • Waar kan ik een handleiding vinden om dit te installeren?
  Ik ben nog een beetje huiverig om het te doen maar ik wil het wel.
  Groet Ramon
 • Tja, een echte handleiding heb ik kan in niet echt vinden, maar wel de handleiding van openSUSE 10.3 zie hier. Het komt namelijk grotendeels op hetzelfde neer. Je moet alleen goed van tevorgen weten hoe je je partities enzo wilt indelen.

  Verder is mijn probleem opgelost. Het had te maken met een RSS Widget. Die was blijkbaar niet helemaal goed. Ik heb er nu een andere voor gepakt, en nu doet alles het wel perfect! En ik blijf erbij dat het echt een super distributie is! Ik moet alleen nog een manier zien te vinden om de Nvidia drivers te installeren.

  En weet iemand misschien nog een programma om je mp3 files mee te bewerken? Ik heb namelijk nu amarok, maar dan moet je het op een een of andere manier nummer voor nummer doen. Als ik het anders doe dan gebeurt er helemaal niks. Onder windows gebruikte ik tagscanner, maar die gaat niet werken onder linux.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.