Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

Fedora 9 codecs vinden

Anoniem
Jack OGB
7 antwoorden
  • Wanneer ik in Fedora 9 even het NOS journaal wil inzien krijg ik een scherm voorgeschoteld met het voorstel om voor Euro 28,= hiervoor de codecs aan te schaffen. Bij Windows had ik hier geen last van. Hoe krijg ik dat voor niets voor elkaar?
  • Ik vergat te vermelden dat ik van RPM.LIVIA.ORG de 'Fedora 9 repository RPM' heb gedownload en geïnstalleerd.[b:a0f9946c9e][/b:a0f9946c9e]
  • http://www.mjmwired.net
    esources/mjm-fedora-f9.html#binarycodecs
  • Bij het maken van de directory voor opslag werd mijn Jack ww niet geaccepteerd. Na wat herhalingen etc. zegt de PC :"JACK STAATNIET MEER IN MIJN SUDO LIJST " of iets dergelijks. Ik moet dus eerst mijn ww geaccepteerd zien te krijgen. Iedere hulp hiertoe wordt graag ontvangen!! :cry:
  • hoe staan de rechten van Jack? Kijk even of je als root nog wel alle rechten hebt, anders heb je mogelijk iets beschadigd?
  • Ik heb User Jack verwijderd en opnieuw geinstalleerd met ww. het systeem meldde daarna opnieuw "jack is not in the sudoers file , this incident will be reported .." Ik weet niet hoe te vervolgen. :evil:
  • [quote:5d5aeca455="Jack OGB"]jack is not in the sudoers file[/quote:5d5aeca455] Die melding kreeg je waarschijnlijk omdat het in Fedora gebruikelijk is root te worden via commando [code:1:5d5aeca455] su - [/code:1:5d5aeca455][Enter] http://www.fedora-linux.nl/basis/#root Als je daarentegen liever commando sudo gebruikt, zou je die nog moeten configureren. Hoe je dit zou kunnen doen, kun je lezen in deze Configuring SUDO.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.