Vraag & Antwoord

OS Linux

Fedora 9, elke 5 seconden pijltjestoets omhoog

Anoniem
Mark van Benthem
6 antwoorden
 • Hallo, ik ben helemaal nieuw met Linux en heb Fedora 9 geïnstalleerd naast Vista, installatie geen probleem tot het aanmaken van een gebruiker.
  Invoeren van naam, geen probleem. dan naar het volgende veld, invoeren tekst, maar na 5 seconden is de cursor een vak omhoog gegaan. Na snel typen van het wachtwoord toch gelukt om aan te maken.

  Fedora start verder probleemloos op, maar in de menubalken heb ik nog steeds hetzelfde probleem, elke 5 seconden krijgt m'n systeem door dat ik op het pijltje omhoog druk, terwijl ik dit toch niet doe.

  Wat zou hier het probleem kunnen zijn? (alle usb apparatuur al losgehaald, ander toetsenbord en muis geprobeerd, opnieuw geïnstalleerd, helpt allemaal niet)
 • Vreemd; Fedora 9 is één van de 10 besturingssystemen op m'n flaptop, en hij werkt bij mij vlekkeloos.

  Wat voor soort muis (draadloos, USB, PS/2) en wat voor soort toetsenbord (draadloos, USB, PS/2) gebruik je? En doet het zich ook voor in Vista?

  Als dit irritante probleem blijft, dan kun je eventueel een andere Linux-distro proberen, zoals Ubuntu 8.04 of openSUSE 11.0.
 • USB Logitec toetsenbord, Aiptek tablet. Beide reeds gewisseld met ander toetsenbord en gewone usb muis. Heb verder alle usb apparaten verwijderd, niets schijnt te helpen….

  In Vista heb ik dit probleem niet.
 • Trek die Aiptek tablet eens los. Heb je het probleem dan nog?

  Helpt dat niet: probeer Ubuntu 8.04 eens, als LiveCD? Als het in de LiveCD-sessie goed werkt, dan kun je overwegen om 'm over Fedora 9 heen te zetten. Linux = Linux, uiteindelijk, en Ubuntu 8.04 is zelfs nog makkelijker voor Linuxbeginners dan Fedora.

  Zie hier:
  http://computertip.googlepages.com/ubuntuversiekiezen
 • Bedankt voor de hulp, probleem niet opgelost, ben fedora nu op andere computer aan het installeren, zal op deze Ubuntu maar eens gaan proberen.
 • Snap er nu niks meer van, Suse 11 doet hetzelfde, zal nu eens pinnacle kaart etc. loshalen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.