Vraag & Antwoord

OS Linux

asus eee pc 900 met linux + limewire installeren

Anoniem
None
8 antwoorden
 • kan iemand mij vertellen hoe ik limewire installeer op mijn eee pc? heb limewire al gedownload maar weet niet hoe ik hem installeer..

  alvast bedankt.
 • http://www.eeeplace.com/showthread.php?t=59
  http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=6808
  via
  http://www.google.nl/search?hl=nl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anl%3Aofficial&hs=WXg&q=limewire+eee+pc&btnG=Zoeken&meta=
  moeilijk he…. 8)
 • En check ook nog op het Xandros forum deze topic over onderwerp Limewire basics http://forums.xandros.com/viewtopic.php?t=33683&sid=b35c6279278bfce0cded647b87bb48ff
 • ik krijg het niet voor elkaar om frostwire te installeren:S kan iemand mij uitleggen hoe ik het wel moet doen. het is mijn 1e ervaring met linux dus snap er de ballen van..
 • Het Xandros Linux besturingssysteempje wat er op die Eee staat, is nogal beperkt en eigenlijk niet echt geschikt voor uitbreiden en aanpassen. Internetten (webbladeren), e-mailen en tekstverwerken, daarmee heb je het wel gehad.

  Als je meer wil, dan kun je er beter Ubuntu Linux 8.04 ernaast zetten of zo. Dat is een veel completere Linux, met massa's progjes in zijn pakketbronnen. Waaronder gtk-gnutella, die ook het Limewire netwerk gebruikt.

  Heb je genoeg harde-schijfruimte? Hoe groot is je harde schijf?
 • het is toch wel mogelijk om er limewire/ frostwire op te zetten? lees er talloze sites over, maar snap alleen niet hoe je het moet installeren..
 • [quote:a54812d999="killdisease"]ik krijg het niet voor elkaar om frostwire te installeren[/quote:a54812d999] Zou je dan kunnen posten welke commando's je geprobeerd hebt? En wat voor een foutmeldingen dit opleverde?

  Software installeren in Xandros zou je eventueel kunnen doen via Easy Install (Autopackage). Check ook nog deze info over Adding Additional Software Repositories.
 • het is me wonderbaarlijk gelukt!! maar je moet om het te kunnen draaien je terminal aanlaten staan.. is er een mogelijkheid om het te draaien zonder terminal aan? (snelkoppeling?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.