Vraag & Antwoord

OS Linux

login automatisch werkt niet

Anoniem
jolo
4 antwoorden
 • Op een van mijn computers werkt het automatisch inloggen niet.

  Ik heb netjes onder Administration>Login Window>tab security 'enable automatic login' aangevinkt en de juiste 'user' gekozen, maar het weigert te werken. Ook wanneer ik het vinkje weer eens weghaal en opnieuw aanvink, de pc reboot etc. Aut. login vertikt het gewoon.

  Weet iemand de oorzaak en nog belangrijker de oplossing?

  Thx!
 • [quote:661affec81="jan13011965"]Ik heb netjes onder Administration>Login Window>tab security 'enable automatic login' aangevinkt en de juiste 'user' gekozen, maar het weigert te werken. [/quote:661affec81] Maar verschijnt er dan geen foutmelding? Wat is er op die PC anders dan op je PC's waarop automatisch inloggen wel werkt? Je zou alvast op het Engelstalige Ubuntu forum deze thread kunnen checken over onderwerp Cannot login (Authentication Failed)
 • Jolo, ik heb je link over Authentication doorgenomen, maar ik moet je bekennen dat ik er bitter weinig van snap. Ik geloof dat het hier ook niet gaat om hetzelfde probleem waar ik mee zit (?).

  Ik krijg geen foutmelding. Ik heb naar mijn weten ook niets 'vreemds' gedaan op de betreffende pc. Het is inderdaad wel raar dat mijn andere pc's + laptop gewoon netjes automatisch inloggen, maar die ene pc dus niet.

  Heb jij (of iemand anders) nog suggesties voor een mogelijke oplossing?
 • Anybody?????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.