Vraag & Antwoord

OS Linux

thunderbird zwarte achtergrond

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb in Thunderbird de instellingen zo veranderd dat de achtergrond zwart is en de letters wit. Voor m'n ogen is dit veel minder vermoeiend.
  Wat blijkt alleen nu : de ontvangers van mijn emails ontvangen het bericht ook met een zwarte achtergrond. Mijn bedoeling is dat de ontvangers de emails ontvangen met de achtergrondkleur die zij wensen.
  Nou heb ik me al het leplazerus in de instellingen van Thunderbird gezocht of ik dat daar ergens kan aanpassen, maar kan niets vinden.

  Weet iemand misschien hoe ik mijn zwarte achtergrond kan houden, maar dat de ontvangers van mijn emails hier niet door worden gehinderd?

  Thx!
 • Ik kan deze instellingen in Thunderbird wijzigen bij Edit/Preferences/Composition/General ("Text Color" en "Background Color";).
 • Zo heb ik mijn huidige instellingen ook gewijzigd (en die wil ik graag zo houden(!), dus zwarte achtergrond met witte letters) echter de ontvangers van mijn emails, ontvangen die emails ook met een zwarte achtergrond en witte letters en vragen mij of ik in een of andere rouwperiode verkeer ;-).

  Om mijn vraag ietwat te specificeren : hoe kan ik mijn huidige kleurinstellingen behouden en emails verzenden die de ontvangers dan met hun eigen ingestelde kleurinstellingen kunnen openen?
 • wat je nu in feite doet is een opgemaakte mail versturen met witte tekst en zwarte achtergrond.
  Gebruikers zullen die als zodanig ontvangen.
  Wat je beter kunt doen is bijv. compiz gebruiken en met een plugin de weergavekleuren op omgekeerd of monochrome zetten.
  Jij hebt dan de de weergave die je wilt: zwarte achtergrond met witte tekst, en je ontvangers zien gewoon de normale weergave.
 • Met compiz bedoel je 'compizconfig settings manager'? Ik heb daar gezocht naar een mogelijkheid voor een plugin om de weergavekleuren op omgekeerd of monochrome zetten, maar kan niets vinden. Kun je misschien iets specifieker zijn hoe ik dat voor elkaar krijg?
 • ik gebruik zelf geen compiz, dus kan je alleen hints geven ;)
  kijk anders even op de website van compiz hoe je bepaalde accessibility-opties met compiz kunt realiseren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.