Vraag & Antwoord

OS Linux

thunderbird nederlands

Anoniem
maximilaan
6 antwoorden
 • Voor een vriend heb ik Mandriva volledig in het Engels geinstalleerd, echter hij wil graag dat Thunderbird in het Nederlands wordt weergegeven.

  Ik dacht dat dit een fluitje van een cent zou zijn om dat te veranderen, echter dat valt tegen. Ik heb de add-on 'quick locale switcher' geinstalleerd, echter alle menu's e.d. zijn nog steeds in het Engels.

  De vraag is dus hoe ik Thunderbird volledig in het Nederlands krijg?

  Thx!
 • levert mandriva niet de nederlandse taalbestanden mee voor thunderbird?

  je zou eventueel de bestaande thunderbird kunnen vervangen door de nederlandse van deze pagina:
  http://www.mozilla-europe.org/nl/products/thunderbird/
 • Bij mijn weten zou er een Nederlandstalige Mozilla-Thunderbird beschikbaar moeten zijn http://www.rpmfind.net/linux/RPM/mandriva/2009.1/i586/media/main/release/mozilla-thunderbird-nl-2.0.0.21-1mdv2009.1.i586.html Die onder andere te installeren is in een Terminalvenster via commando [code:1:abc39f82d3] urpmi mozilla-thunderbird-nl [/code:1:abc39f82d3][Enter]
 • Jolo, Maximilaan bedankt! Zal nu wel lukken….
 • Ik heb nu de "quick locale switcher" geinstalleerd in Thunderbird en gekozen voor de Nederlandse taal, echter de interface (menu's e.d.) blijft gewoon in het Engels. Ben ik iets vergeten?

  Jolo, ik heb Thunderbird NL ook nog trachten te installeren via het door jou opgegeven commando 'urpmi mozilla-thunderbird-nl', echter dan krijg ik de melding : "command not found".
 • urpmi is een commando dat je als root moet uitvoeren.
  Heb je dat gedaan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.