Vraag & Antwoord

OS Linux

Linux programma's Wildgroei ?

3 antwoorden
  • Hallo Allemaal Kun je een Linux werkstation opnemen in een Windows Netwerk? Wat zijn hiervoor de vereisten, en welke programmas moet je hiervoor gebruiken. (Ik kan maar geen vat krijgen op al die vreemde namen van al de verschillende programma's die bij Linux gebruikt worden, volgens mij er er veel [b:a130d6d259]Wildgroei[/b:a130d6d259]) Mvg Jan Filarski :?
  • [quote:eceae81d8f="j.filarski"]Kun je een Linux werkstation opnemen in een Windows Netwerk? [/quote:eceae81d8f] Ja, dat kan met Samba software. Op Wikipedia is daar zowel Engelstalige- en Nederlandstalige uitleg over http://en.wikipedia.org/wiki/Samba_%28software%29 http://nl.wikipedia.org/wiki/Samba_%28software%29 Hoe je dat in details zou kunnen regelen, kan verschillen per Linux distributie.
  • Er is geen sprake van software-wildgroei onder Linux hoor. Alles is prachtig georganiseerd. Wanneer je overstapt van Windows naar Linux (bv. de Ubuntu distro) dan zul je daar even aan moeten wennen. Het loopt allemaal inderdaad wat anders. Het kost even wat doorzettingsvermogen om je bepaalde zaken eigen te maken, maar degenen die daadwerkelijk doorzetten, willen over het algemeen nooit meer terug naar Windows. Ik spreek uit ervaring! Alleen op het gebied van gaming moet er m.i. nog wel het nodige gebeuren. Succes!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.