Vraag & Antwoord

OS Linux

KDE SC 4.4 is uit!!!

Anoniem
maximilaan
2 antwoorden
  • Hij is er dan eindelijk: de nieuwe versie van de KDE Workspaces, Applicaties en het Ontwikkelplatform. In 6 maanden tijd heeft de KDE community meer dan 7000 bugs gerepareerd en meer dan 1400 feature requests ingewilligd. Tesamen met een nieuwe website lanceren we nu onze nieuwe release, tjokvol met verbeteringen. Highlights zijn een nieuwe netbook interface, social network en andere online features en infrastructurele verbeteringen.

    Lees een uitgebreide feature guide (doe ons een plezier en laat ons horen wat je ervan vind, we hebben er maanden aan gewerkt) en natuurlijk de aankondiging zelf.

    Heb je wat tijd over, help ons dan om de wereld te vertellen wat we gedaan hebben - vrije software moet gepromoot worden, anders lukt die wereld dominatie nooit ;-)
    Blog, tweet, dent, digg… digg hier en hier (nieuwe site), reddit hier en hier (nieuwe site), check onze Linkedin group, onze KDE forum, bekijk ons op Youtube en blip.tv deel het nieuws op Facebook.
  • Dus KDE SC 4.4 zou een bruikbare Desktop Environment moeten zijn. Dan zal ik 'm maar eens bekijken. Ik zie dat deze in de nieuwe openSUSE 11.3 meegeleverd wordt. Waarvan morgen Milestone 2 release verwacht wordt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.