Vraag & Antwoord

OS Linux

Voipbuster op Ubuntu

Anoniem
gjverzaal
5 antwoorden
 • Wie kan me helpen met het gebruiken van Voipbuster op Ubuntu 9.10? Ik heb op verschillende forums allerlei tips opgevolgd maar krijg het niet voor elkaar. Er zijn een aantal progs op Ubuntu zoals bijv. Ekiga, Twinkle en Linphone maar ik snap er eerlijk gezegd niet veel van. Ik heb al een account van VB en die wil ik graag op Ubuntu gebruiken.

  Gerard
 • Het enige wat ik weleens heb gebruikt, is Skype. Skype heeft een speciale versie voor Ubuntu gemaakt:
  http://www.skype.com/intl/nl/download/skype/linux/

  Er staat bij, dat het voor Ubuntu 8.10 is, maar het werkt net zo goed in de nieuwere Ubuntu's.
 • Bedankt voor je reactie Pjotr, ik wil lieverd VB blijven gebruiken omdat ik al een account heb en omdat ik dan graties bel. Het prog bevalt me goed, daarom wil ik het op Ubuntu gaan gebruiken zodat ik zonder Windows kan.

  Gerard
 • [quote:3dadb88843="gjverzaal"]Wie kan me helpen met het gebruiken van Voipbuster op Ubuntu 9.10? [/quote:3dadb88843] Voipbuster kun je niet draaien in Ubuntu. Check voor info hierover deze topic op het Ubuntu forum voipbuster ubuntu.
 • Hij wil het account van VB gebruiken, maar weet niet hoe hij dat inde andere programma's voor elkaar moet krijgen. Dat het programma VB onder Ubuntu niet werkt, lijkt me hem wel duidelijk. Hij wil alleen gewoon een voorschrift hoe het in een ander programma moet, wie heeft zoiets?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.