Vraag & Antwoord

OS Linux

Firefox 3.6.8 installeren opensuse

5 antwoorden
  • Even een beginners vraagje.... Ik probeer firefox te installeren, de nieuwste versie 3.6.8 Het downloaden en uitpakken hiervan, geen probleem. De nieuwste versie open vanuit bash lukt ook maar hoe vervang ik mijn huidige firefox browser door de nieuwste versie? Dit blijft standaard de oude versie.... Ik gebruik openSUSE 11.2
  • Niemand :( Ben nu zo aan het klooien geweest dat zelfs de oude versie niet meer opstart... HELP
  • Tekst over Ubuntu, maar die geldt grotendeels ook voor openSUSE: http://sites.google.com/site/computertip/faq#TOC-Wanneer-krijg-ik-de-nieuwste-versie Kortste klap: installeer openSUSE 11.3. Die heeft een nieuwere Firefox aan boord. Als je die per se nodig hebt tenminste, want waarom zou je anders zoveel moeite doen?
  • De oude firefox heb ik weer weten te herstellen. Natuurlijk wil ik 11.3 wil installeren maar ik wil graag weten hoe je een tar.bz2 installeert. Tijdens 11.3 komt er vast weer een firefox update uit, dan zit ik met hetzelfde probleem.... Het betreffen volgens mij geen sourcefiles aangezien ik geen bestanden tegenkom met de extensie .c of .h. Een bestand als setup of install kom ik ook niet tegen. Hoe moet je nu een nieuwe versie van firefox installeren in suse??
  • Hier een uitleg over installeren in Ubuntu, dat in grote lijnen ook geldt voor openSUSE: http://sites.google.com/site/computertip/installerenvanprogrammas openSUSE gebruikt Yast en geen Synaptic of Softwarecentrum, en .rpm in plaats van .deb. Maar verder werkt het goeddeels hetzelfde.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.