Vraag & Antwoord

OS Linux

[transmission-daemon] Error: Permission denied

Anoniem
fabstar81
1 antwoord
 • Beste,

  enige tijd geleden heb ik mijn hele download folder gereorganiseerd voor sabnzbd, couchpotato etc.

  zo ook de standaard download folder van transmission-deamon. echter, na deze aanpassing is het niet meer mogelijk om geautomatseerd te downloaden via couchpotato.

  n.l., sinds ik de aanpassing heb gedaan, krijg ik bij alle bestanden die via couchpotato transmission in worden geschoten een Error: Permission denied (/home/user/downloadpad)

  Transmission daemon heb ik geinstalleerd via de guide op 1000umbrellas: http://1000umbrellas.com/2010/04/21/transmission-install-on-ubuntu-10-04-server-lucid

  rechten heb ik nagekeken met ls -l en daar zie ik inderdaad dat mijn username onder de groep debian-transmission valt, op de hoogste folder Downloads. de permissies zijn drwxrwxrwx

  torrents via mijn telefoon downloaden via de transmission client gaat wel goed. alleen dus die automatische downloads van couchpotato niet.

  is er iets wat ik mis? of gemist heb met de rechten? terugzetten naar hoe ik het ooit heb ingesteld bij de eerste installatie van transmission haalde niets uit. bleef permission denied krijgen.

  ook een herinstall heeft niet geholpen.

  bedankt!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.