Vraag & Antwoord

OS Linux

Linux fora moeten terug!

Anoniem
wbsoft
12 antwoorden
 • Ik ben al zo gehecht aan dit forum dat ik niet ergens anders heen ga, maar ik zie graag weer 3 Linux fora, daarom een oproep: Kan iedereen die ook weer 3 fora wil het volgende aan hun sig toevoegen?:

  Protest Line: We vragen beleefd doch met spoed om 3 Linux fora!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: danieldk op 2002-01-20 18:09 ]
 • De (meeste) gebruikers klagen niet… die zappen.

  ergo: er komen hier steed minder linux mensen
  ergo: reden voor computertotaal om te denken dat linux steed minder belangstelling behoeft


  nog minder? zou dat kunnen?


  [ Dit Bericht is bewerkt door: Bilbo op 2002-01-20 18:26 ]
 • Of het betekent dat Linux eenvoudiger wordt;).
 • Ik vind het ook jammer dat nu alle onderwerpen, die eerst gesplitst waren nu door elkaar komen te staan. Een ander Unix-forum was ook wel handig geweest. Maar misschien is het alleen even wennen….
 • Hmmm,

  Ik vond de scheiding tussen de 3 fora sowieso al wat onnatuurlijk. Het was natuurlijk niet voor niets dat sommige onderwerpen in het verkeerde forum terechtkwamen. Dat is nu wel opgelost. Bovendien kijkt nu iedereen naar de vragen die gesteld worden (omdat er maar 1 forum is). Wel vind ik het forum wat rommelig overkomen door al het schreeuwige grafische geweld. Is blijkbaar 'cool' tegenwoordig…
 • Ik ben het met Philp eens. Op veel Linux-sits zie je een woud aan fora, waarbij het aantal postings minder is dan het aantal fora. Dat maakt et lezen/doorbladeren alleen maar lastiger.
  De meeste posters in deze groep waren in alle 3 de Linux-fora te vinden. Die hoeven nu niet door alle fora heen te bladeren.
  Een streven van C!T was het aantal fora terug te dringen. als de Linux-groep verstopt raakt door de vele postings, dan kan dat een reden zijn om eentje extra te openen. Nu is dat nog niet zo.

  De kleurstelling vind ik ook wennen, we hebben wel kleurthema's, maar die wijzigen de hokjesblauwe achtergrond helaas niet. wel zijn er enkele foutjes verwijderd die de leesbaarheid ten goede komen.

  Verder lopen bepaalde sporen dood, wat jammer is. Dat had het oude forum niet.

  Max
 • ik mis al die linux forums ook zo :sad:
  alles staat door me kaar heen nu

  niet leuk,….maar ja, daar ga ik niet over :grin:
 • OK, maar het zoeken werkt nu voor het hele linuxforum, en dat was in de oude situatie stuk. Of zoals JC de Grote al zei: "Elk nadeel heb ze voordeel". Ugh!

  Greetz, dJezzer
 • Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel beter vind zo.

  Je hebt alles bij elkaar, en specifieke vragen die slechts zijdelings Linux-gerelateerd zijn zoals betreffende StarOffice, Gimp of Apache kunnen beter naar de algemene topics zoals Grafisch, Office, Netwerk/Server etc. gaan.

  just my € 0.02
 • Ik vind het nog steeds niet cool. Daarom zit ik ook steeds vaker op het NedLinux forum. Uiteindelijk wil ik er een keer helemaal naartoe migreren…
 • Ach eerst viel het mij ook wat tegen maar zolang het redelijk rustig is denk ik niet dat het vervelend is dat laas nu bij elkaar staat.
  Maar…….
  Zodra er weer een ?grote? gebeurtenis is in linux land en dit forum weer wordt overspoeld met vragen dan zie je door de bomen het bos niet meer.

  Wbt. zijdelings aan Linux gerelateerde vragen…

  Probeer het eens :eek:
  Stel een SO vraag mbt. templates in een office forum :grin: zul je zien dat je topic binnen de kortste keren op blz.10 staat :grin: )
 • [quote:cb776c21d4]
  Zodra er weer een ?grote? gebeurtenis is in linux land en dit forum weer wordt overspoeld met vragen dan zie je door de bomen het bos niet meer.
  [/quote:cb776c21d4]

  Afgezien hoe ironisch de meeste Linux gebruikers over Lindows zijn ben ik hier weg voordat Lindows uitkomt… Dan heb je die hele zooi in 1 forum, terwijl andere webfora tenminste een "Linux Beginners" afdeling hebben…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.