Vraag & Antwoord

OS Linux

loop

Anoniem
philipg
5 antwoorden
 • Naas W98 heb ik SuSE 7.3 geïnstalleerd. Dat werkte binnen een halfuur als een zonnetje, inclusief internet via ADSL. Maar is één probeempje: als ik de computer wil uitzetten, geeft niet vanuit welk OS, komt hij in een loop terecht en herstart uit zichzelf. Ik stel die vlijtigheid niet op prijs, want soms wil ik hem UIT hebben. Kan iemand me zeggen waaraan het kan liggen?


 • Ehhh,

  Ik begrijp eerlijk gezegt niet wat er gebeurd. Had je dit probleem ook voordat je Linux installeerde?

  Groet,

  Philip
 • Upgrade je bios eens. Lijkt een apm-probleem. Met win2000/xp zou het nog erger worden, omdat dat via acpi gaat en dat zal in jouw bios nog ergere effecten geven, denk ik.
 • Bedankt voor de reacties, hier de dupliek.
  Philip: Nee dat had ik niet toen er alleen nog maar Windows op stond. Toen ging ie altijd netjes uit. Nu moet dat handmatig op het moment dat ie begint met de herstart.
  Mrlee: Ik heb de laatste bios al en ik vrees dat Abit niet meer met nog een nieuwe komt voor mijn BE6, dat verder een heel fijn mobo is voor mijn niet torenhoge wensen.


 • >Mrlee: Ik heb de laatste bios al en ik vrees dat Abit niet meer met nog een nieuwe komt voor mijn BE6, dat verder een heel fijn mobo is voor mijn niet torenhoge wensen.

  Is bij een Asus-systeem bij mij ook. Heel jammer….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.