Vraag & Antwoord

OS Linux

algemene vragen

Anoniem
marcelk
8 antwoorden
 • Waar staat SuSE voor?
  Hoe spreek je het uit?:oops:
 • Voorzover ik weet staat SuSE nergens voor…
  En hoe je 't uitspreekt: Ik spreek het altijd gewoon uit als 'suus' maar het kan ook iets zijn als 'suus-se' ofzoiets, is maar net wat je gewend bent denk ik
 • Ik heb een vriendin die Suze heeft en die heeft de eer om als uitspraakvoorbeeld voor SuSE te dienen bij mij :wink:
 • Misschien staat hier waar de naam vandaan komt.

  Maar wat de juiste uitspraak is? ik heb geen idee, maar ik spreek het iets als SUUSZE uit –> en dan proberen iets met duitse tongval ofzo. Het is n.l. duits.
 • [quote:8845b97c79]
  Op 11-04-2002 14:31 schreef EJR:
  Maar wat de juiste uitspraak is? ik heb geen idee, maar ik spreek het iets als SUUSZE uit –> en dan proberen iets met duitse tongval ofzo. Het is n.l. duits.
  [/quote:8845b97c79]
  Tja … Ik hou het lekker op Nederlands Suze hoor. Ik spreek Windows ook niet met dikke W uit omdat het Engels is :eek:
 • [quote:d477b86746]
  Op 11-04-2002 14:31 schreef EJR:
  Eurobiljetten volgen? klik dan hier
  [/quote:d477b86746]
  Even super-offtopic! Da's leuk, eurobiljetten tracen! Hehe, die ene 10 euro die ik nu heb is gewoon een Nederlandse .. Wist je dat er ook een muntensite is (voor Ned. en Belgi?)? http://www.wiskgenoot.nl/eurodiffusie :smile: Ben dit weekend in Duitsland geweest en heb weer goed meegeholpen met het verspreiden van Ned., resp. Duitse munten.
 • Om even mee te gaan met Off-topic :grin:
  Dat geld volgen is errug leuk ja :smile: Ik heb een keer een weekendje Disland parijs gehad en daarvandaan wel een redelijk verzamling verschillende munten van meegenomen (en hier weer los gelaten :smile: en ook wat papiergeld, maar niet zo heel erg veel. Ik had meer meegenomen daarheen dan wat terug-kwam.
  Meeste biljetten van mij op die site zijn nederlands of soms duits of belgisch (ik heb 1 franse :wink: )
  Maar het blijft leuk om te zien, alleen moeten meer mensen zich daar aanmelden, dat wordt het duidelijker hoe de biljetten gaan (en kan je ook vaker een biljet tegenkomen :smile: )
 • Voor zover ik weet staat SuSE voor 'System und Software Entwicklung'. Ik hev het ergens gelezen op internet, maar ik weet niet meer waar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.