Vraag & Antwoord

OS Linux

Audiogalaxy onder linux aan de praat krijgen

Anoniem
wateengedoe2
5 antwoorden
 • Ik heb eens geprobeerd om audiogalaxy aan de praat te krijgen onder linux. Het leek allemaal heel simpel, ffff een tar.gz filetjes downen en uitpakken.

  Ik kon op de site van Audiogalaxy 2 files voor linux vinden, namelijk de volgende:
  audiogalaxy-static
  audiogalaxy-glib

  Ik heb ze maar allebij gedownload. En allebij op de volgende manier uitgepakt:
  tar -zxvf <filename>

  Bij de bestanden worden in de zelfde map uitgepakt. Als je dan in die map gaat kijken, zie je een readme.txt waarin staat dat je de bestanden account.txt en nog een txt moet aanmaken (wat ik zo niet meer bij naam weet). In account.txt moet je je mail-adres en password inzetten. En in die andere txt moet je je download directory zetten. Ik heb als download directory /root/mp3. (ik doe alles met root)

  Als ik die bestanden dan zo heb ingericht zoals in de readme staat probeer ik het op te starten:
  ./Audiogalaxy0520

  Dan zie je dat hij het probeert op te starten. Want hij geeft aan dat hij de txt bestanden aan het checken is. En dan stopt tie ermee en komt tie met een melding die ongeveer zo luidt: invalid account.txt

  Je zou dan denken dat ik een verkeerd password of mailadres heb opgegeven. Maar onder Windows werkt het wel met dezelfde gegevens. Ik heb toch voor de zekerheid maar eens een ander account aangevraagd. En weer uitgeprobeerd, maar dan krijg ik weer dezelfde melding.

  Als ik dan ga weer ga kijken in de map van AG, is account.txt opeens spoorloos verdwenen. Dus waarschijnlijk verwijderd AG account.txt automatisch als deze verkeerd is.
  Ik vind het overigens wel vreemd dat je in de account.txt een mailadres moet opgeven en niet de username. Onder Windows log je immers in met een username en password.

  Maar ik wil weten hoe ik AG wel aan de praat krijg? Weet iemand dat? En wat is het verschil tussen die static tar.gz en die glib tar.gz? Heb ik die allebei nodig?
  Ik wil gewoon een goed download programma voor mp3 onder linux.

  [ Dit bericht is bewerkt door: roy_startpag op 2002-05-16 10:58 ]
 • Ah, mijn specialiteit :smile:

  Heel simpel: de readme tekst is hopeloos verouderd (en de eigenaar van AG weer ervan, maar vertikt het er wat aan te doen :sad:). Je moet niet je emailadres, maar je gebruikersnaam op de eerste regel van account.txt zetten, dan werkt het.

  Als je trouwens meer info wil over AG en Linux, o.a. GUIs voor de satelliet, en tips om het beste uit AG te halen, ga dan naar mijn site (zie onderschrift).
 • Audio galaxy rullez

  me maatje is bezig met te zorgen dat i alleen can ontvangen en geen liedjes kan verzend dus vette lol
 • [quote:4a2377f1ac="AcIDeR"]Audio galaxy rullez

  me maatje is bezig met te zorgen dat i alleen can ontvangen en geen liedjes kan verzend dus vette lol[/quote:4a2377f1ac]

  Hm..Ik vind het niet meer dan eerlijk dat je ook bestanden shared met anderen als je ze zelf ook download van anderen. Als je niet wilt sharen moet je ook niet downloaden!
 • als je een webserver draait met 2000 bezoekers per dag kun je die extra 15 kb niet missen als je dr maar 15 hebt

  dus

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.