Vraag & Antwoord

OS Linux

[SuSE 7.3] Hoe kan ik VMware 3 verwijderen?

Anoniem
wateengedoe2
3 antwoorden
 • Pas geleden heb ik VMware geinstalleerd met RPM en aangezien het programma me is tegengevallen, wil ik er nu vanaf. Helaas gaat dat zo makkelijk niet .. rpm -e VMware-blabla.rpm in de juiste directory geeft een foutmelding, dat de bewuste RPM nooit geinstalleerd is.

  Nog eens in Google gezocht, en er zou een scriptje voor verwijderen van VMware aanwezig zijn als je vanaf source had geinstalleerd .. Dat had ik niet gedaan, maar voor de zekerheid toch even gezocht. Uiteraard niet gevonden.

  Hoe kan ik ervoor zorgen, dat VMware van mijn systeem verdwijnt, en dat Linux ook niet gaat klagen over missende VMware services die hij dan zal proberen op te starten? Alvast bedankt!
 • Kijk even met kpackage en probeer met dit programma de installatie te verwijderen.
  Lukt dat niet, verwijder dan handmatig de bestanden die in de kpackage-lijst staan opgesomd.

  Max
 • [quote:e513f5928c="maximilaan"]Kijk even met kpackage en probeer met dit programma de installatie te verwijderen.[/quote:e513f5928c]
  Dat gaat helaas niet :(

  [quote:e513f5928c]Lukt dat niet, verwijder dan handmatig de bestanden die in de kpackage-lijst staan opgesomd.[/quote:e513f5928c]
  OK, daar had ik niet aan gedacht (dat daar een lijst van die bestanden zou staan, bedoel ik). Ik ga het nu doen, en laat dan weten hoe het gegaan is (of ik bij opstarten van Linux geen klachten krijg).

  Bedankt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.