Vraag & Antwoord

OS Linux

Goede X Client

4 antwoorden
  • Hoi! Ik ben op zoek naar een simpele (liefst freeware) X Client voor het MS Windows platform. Heeft iemand ervaring ermee? Welke is de beste? Thanks!
  • Bedoel je niet X [b:5432e97825]server[/b:5432e97825]? Probeer [url=http://sources.redhat.com/]Cygwin[/url]. Heb je ook gelijk een complete Unix omgeving erbij.
  • Ik vraag het mij af. Ik ben dit nu aan het downloaden en installeren, maar ik heb die hele omgeving niet nodig. Wat ik wil is het volgende: - Op een Solaris machine draait een applicatie binnen X - Op een Windows platform wil ik die applicatie zichtbaar krijgen. Volgens mij heb ik dan op het SUN de X server draaien en heb ik een "x-client" (hoe het beestje dan mag heten) nodig om daarnaar te connecten.
  • Dan heb je een X [b:67e4a73d8d]server[/b:67e4a73d8d] nodig. De server laat de uitvoer zien op je computer. De client (dus het programma dat op je SUN draait) stuurt data naar de server op je Windows computer. Een X client kan van alles zijn; een teksteditor, browser, terminal, etc. Vragen om een X client is net als vragen om "een Windows-programma". Voor zover ik weet is Cygwin's XFree86 de enige gratis X server voor Windows.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.