Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

[Red Hat 7.3] Mozilla 1.1 en JRE 1.4.0

None
2 antwoorden
  • Mede dankzij de CD op maat service van munnikes is het mij - niet zonder vallen en opstaan - gelukt om Mozilla 0.9.9 up te graden naar 1.1.0. Hoera!

    Daarna heb ik geprobeerd de java-plugin van Sun te installeren. Dat lukte alleen maar door de file libjavaplugin_oji.so te kopieeren naar /usr/lib/mozilla-1.1/plugins terwijl het volgens de informatie van mozilla zou moeten kunnen met een "symbolic link" naar libjavaplugin_oji140.so. Maar dat bestand kon ik niet vinden terwijl een symbolic link naar ljavaplugin_oji.so niet werkte.

    Ik ben een newbie dus doe ik iets fout of klopt de info van mozilla niet?
  • Te snel gepiept. Hier vond ik net voldoende duidelijke informatie om een en ander op te lossen. Kennelijk is de info op mozilla niet altijd juist: de javaplugin heet in mijn geval in ieder geval anders. Bovendien kwam ik er tot mijn schande achter dat ik geen symbolic link had gebruikt! Enfin, probleem opgelost.

    Weet iemand nog een mooie plek om te kijken of die java-plugin nu zonder al te veel problemen werkt?

    Trouwens mijn informatiebron istalleerde de boel in /usr/local/java.sun/. Ik in usr/java/. Maakt dat nog uit of is het meer een "smaakverschil"?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.