Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

Suse 8.1 + Openoffice Nederlands werkt niet

ancum
3 antwoorden
  • Raar hoor, na lange tijd heb ik Suse 8.1 via ftp geinstalleerd op m' n pc. Werkt goed maar nu heb ik OpenOffice Nederlands geinstalleerd via Yast 2. Werkt ook goed. Openoffice wordt netjes geinstalleerd. Als ik openoffice nu open moet ik eerst een setup voltooien. Zo op het eerste gezicht werkt dat ook nog wel goed.
    Maar nu het probleem: Als ik vervolgens 1 van de applicaties aanklik dan zie ik dat er een poging wordt gedaan om deze te starten. Zelfs m'n muiscursor veranderd in deze applicatieicoon maar na een halve minuut verdwijnt deze weer en gebeurt er niets. Zelfs geen foutmelding.
    Ik kan er niet achter komen wat er mis is. Alle dependicies kloppen want dat contoleert Yast 2.
    Zijn er gebruikers met hetzelfde probleem?
    Inmiddels ben ik de engelstalige openoffice aan het downloaden om te proberen of het hier wel mee lukt.
    En andersssss moet ik Crossover maar gaan kopen :-(
  • dat komt omdat hij verkeerd gelinkt is in het kde menu, je moet even de executable opzoeken en met menu editor de link aanpassen

    Met vr.gr.
    Robert
  • [quote:ef161e4684="ancum"]
    Maar nu het probleem: Als ik vervolgens 1 van de applicaties aanklik dan zie ik dat er een poging wordt gedaan om deze te starten. Zelfs m'n muiscursor weer en gebeurt er niets. Zelfs geen foutmelding.
    [/quote:ef161e4684]Dus je hebt al deze rpm's geinstalleerd?
    [code:1:ef161e4684]
    ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/i386/8.1/suse/i586/OpenOffice_org-1.0.1-42.i586.rpm
    ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/i386/8.1/suse/i586/myspell-dutch-20011107-50.i586.rpm
    ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/i386/8.1/suse/i586/OpenOffice_org-en-help-1.0.1-42.i586.rpm
    ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/i386/8.1/suse/i586/OpenOffice_org-nl-1.0.1-42.i586.rpm
    [/code:1:ef161e4684]
    Probeer eens OpenOffice 1.01NL te starten in een Konsole:
    [code:1:ef161e4684]
    jolo@node1048e:~> openoffice
    [/code:1:ef161e4684] :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.