Vraag & Antwoord

OS Linux

Linux updaten naar een nieuwere versie, kan dat?

Anoniem
maximilaan
3 antwoorden
  • Ik ben zo nu en dan bezig geweest met Linux. Heb Red Hat 7.2, SuSE 7.0 en Mandrake 8.2 gehad. En nu overweeg ik om Mandrake 9.0 te downloaden. Ik wil altijd de nieuwste versie van een linux distro op mijn PC hebben. Het enige nadeel is, dat ik iedere keer 3 CD's van een paar 100 MB moet downloaden. En dat iedere keer als er een nieuwere versie uitkomt. Is er geen mogelijkheid om ergens via een site me distro te updaten naar de nieuwere versie van die distro. Is er een distro waarbij je dit makkelijk kunt doen? Zoja welke distro? Zo niet zijn er geen speciale update CD's te downloaden? Dan hoef ik teminste geen 3 CD's te downloaden.

    mvg,
    Roy
  • Met Mandrake 9.0 kun je iig "automatisch" updates uitvoeren. Mogelijk kan dat ook gewoon met Mandrake 8.2. Ik moet er wel meteen bij zeggen dat als je de cd's van Mandrake hebt gedownload en geinstalleerd, je meteen weer voor een mb-tje of 400 kunt gaan downloaden.
  • Zelf koop ik meestal distro's op CD, bij http://www.kooplinux.nl/ en http://www.munnikes.nl/cd/ kun je ze heel goedkoop krijgen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.