Vraag & Antwoord

OS Linux

Iemand een recente Knoppix of SuperRescue 2.10 CD?

Anoniem
Middelburg
5 antwoorden
 • Ik ben blijgemoed toch maar deze ellende aan het bestrijden. Inmiddels is het me (min of meer) gelukt Red Hat Linux 8.0 naast de problematische Windows XP en Red Hat Linux 7.3 partities te krijgen. Toch zou ik graag een rescue CD hebben, al was het maar voor de zekerheid. Munnikes is echter op (welverdiende) kerstvakantie. Zelf ergens downloaden kan ik niet (eenvoudig), ik zit nu op een reserve PC met een inbelverbinding.

  Is er iemand die mij een (recente) Knoppix CD of een SuperRescue 2.1.0 CD zou willen sturen? Net als bij Munnikes betaal ik daar graag voor (bijvoorbeeld EUR 4). Stuur in dat geval mij even een persoonlijk bericht en ik stuur je mijn adres.

  Bij voorbaat dank!
 • Kijk eventueel even op www.kooplinux.nl

  Max
 • Dank voor de reactie.

  Bij kooplinux had ik al gekeken, maar kon ik ze geen van beide vinden. Wel vond ik DemoLinux 3.01 maar dat zei mij niets. Jammer, want ook Maarten van Steenbergen gun ik zijn omzet.
 • Is maarten niet bereid om knoppix voor je te downloaden en te branden?
  Deze flexibiliteit heeft munnikes nmlk wel, toen ik voor het eerst knoppix wou gebruiken heb ik alfred de link gemaild, 2 dagen later had ik hem thuis :)


  Max
 • Je had gelijk … ben benieuwd wanneer ik mijn bestelling ontvang!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.