Vraag & Antwoord

OS Linux

Humor antiMicrosoft

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Als Microsoft auto's zou maken…

  1. Elke keer, dat ze nieuwe lijnen op de weg zouden trekken, had je een andere auto nodig.

  2. Af en toe zou je auto er midden op straat mee ophouden, zonder aanwijsbare reden, en zou je hem opnieuw moeten starten. Om de een of andere vreemde reden, zou je dit gewoon accepteren, opnieuw starten en weer doorrijden.

  3. Af en toe, tijdens een vreemde manoeuvre, krijg je je auto helemaal niet meer aan de praat, en moet je de hele motor opnieuw installeren. Om een duistere reden accepteer je dit ook!

  4. Je zou maar een medepassagier tegelijk kunnen hebben, behalve als je een auto-95 of een auto-NT hebt. Maar dan moet je eerst even twee extra stoelen aanschaffen.

  5. Macintosh zou een auto op de markt brengen die reed op zonne energie, tweemaal zo betrouwbaar, vijf maal zo snel, en twee keer simpeler te bedienen, maar hij zou maar op vijf procent van de wegen kunnen rijden. De Macintosh-bestuurders zouden dure Microsoft-upgrades nodig hebben voor hun auto, die hem weer zouden vertragen.

  6. De controlelampjes voor de Olie, temperatuur en brandstof , zouden vervangen worden, door een enkele "Fatale uitzonderingslamp".

  7. Mensen zouden opgetogen raken, over nieuwe onderdelen in de Microsoft-auto, daarbij volledig over het hoofd ziend, dat die al jaren in andere auto's beschikbaar zijn.

  8. We zouden allemaal over moeten stappen op Microsoft brandstof, maar dat zou op een geweldige manier aan de kopers verteld worden.

  9. Vernieuwde stoelen zouden alle bestuurders dwingen, dezelfde zitmaat te creëren.

  10. De airbag in de auto zou eerst vragen: : Weet je het zeker?" en dan pas open gaan.

  11. Als je betrokken zou raken bij een autocrash, zou je geen idee hebben, wat er gebeurd was.

  12. Ze zouden hun eigen motors fabriceren, maar meteen een kartel opzetten, met de onderdelenleveranciers.

  13. Microsoft auto's zouden een speciale microsoft auto radiocassetterecorder hebben, waarmee je alleen maar naar Microsoft-FM kunt luisteren, of microsoft cassettes af kunt spelen.
  Behalve, als je natuurlijk een upgrade koopt, die gebruik van vreemd materiaal ondersteunt.

  14. Microsoft auto's zouden het geweldig doen, ondanks dat ze geen wegen hebben, want alle wegenbezitters zouden microsoft wagens gratis weggeven, zelfs IBM !!!

  15. Als je nog in een ouderwetse auto zou rijden, zoals Auto-DOS of Auto-WIN3.11 , zouden ze je ouderwets noemen, maar je zou veel sneller rijden, en op elke denkbare weg.

  16. Als je geen geld hebt, om een auto te kopen, kon je die dan gewoon van je vrienden lenen, en vervolgens kopiëren. Werkte perfect bij Dos-voertuigen.

  17. Wanneer je een auto kocht, zou je eerst een paar dagen bezig zijn, om de ontsteking af te stellen, voordat je ermee zou kunnen rijden.

  18. Je zou een upgrade moeten kopen, als je twee auto's naast elkaar zou willen laten rijden.
 • er zitten wel typerende parallellen tussen.

  Het hele fenomeen van toegankelijkheid van informatie, ongeacht welk merk browser/tekstverwerker enz enz daar gaat het om.
 • dit was de reactie van GT motors toen ms iets zei over hun auto`s
 • # Idd, alleen wel een stuk uitgebreid. Staat ook in het boek "Allemaal enen en nullen" dat een tijd welkomsgeschenk was van HCC.

  Wist je trouwens dat meer dan 90% van alle desktopgebruikers een virus op zijn PC heeft?
 • Goh, dat boek heb ik nooit gehad.
 • [quote:5b0ff0690e="Belg"]Goh, dat boek heb ik nooit gehad.[/quote:5b0ff0690e]

  Wat heb jij dan gekregen? (ben je überhaupt lid)
 • Niks gekregen. En lid sinds 1984.
 • Tja, da's het nadeel van lange tijd lid zijn, je krijgt geen welkomstgeschenken 8) Eigenlijk zouden ze leden van het eerste uur ook op een bepaalde manier moeten belonen (of doen ze dat al, ben nmlk geen lid..)

  Max
 • Shame on you ;)

  Ik ben sinds dit jaar lid en nu al spijt, alle 4 gekregen C!T's zitten nog in plastic, ik ben namelijk ook abonnee op de LinuxMagazine en de C't en die zijn nu eenmaal een stuk interessanter en ik zit niet al te ruim in de vrije tijd ;)
 • [quote:3933a2c412="Marcel de Reus"]Wist je trouwens dat meer dan 90% van alle desktopgebruikers een virus op zijn PC heeft?[/quote:3933a2c412][u:3933a2c412]Windows[/u:3933a2c412]gebruikers bedoel je! :P
 • [quote:01185227fa="Marcel de Reus"]Shame on you ;)

  Ik ben sinds dit jaar lid en nu al spijt, [b:01185227fa][u:01185227fa]alle 4 gekregen C!T's zitten nog in plastic[/u:01185227fa][/b:01185227fa], ik ben namelijk ook abonnee op de LinuxMagazine en de C't en die zijn nu eenmaal een stuk interessanter en ik zit niet al te ruim in de vrije tijd ;)[/quote:01185227fa]

  Hoe kun je nu ordelen over iets dat je niet gelezen hebt ???
  Of ben jij helderziend ?? of ga je alleen maar op de mening van anderen af ??
 • # Nee Windows gebruikers dus 100% ;)
  Wat denk je dat ik met dat virus bedoelde (tip: het is het Engelse woord voor raam) :P

  # Zo bedoelde ik het niet, ik heb er spijt van omdat ik toch geen tijd heb om het blad te lezen. Verder kocht ik hem vroeger altijd los en ik weet dus wat het niveau van het blad is en dan gaan de LinuxMagazine en de C't toch echt voor.
 • :) :D
 • Over humor gesproken: het is af en toe best leuk om te zien welke problemen windows-gebruikers tegenkomen. Hoe vaak ze niet een partitie kwijt zijn.

  Windows-antwoord: wij weten het ook niet, verwijder alle partities en maak nieuwe aan.

  Linux antwoord: mounten

  :lol:
 • [quote:4d0de5cc7f="water"]het is af en toe best leuk om te zien welke problemen windows-gebruikers tegenkomen. Hoe vaak ze niet een partitie kwijt zijn.[/quote:4d0de5cc7f]Niet gelijk overdrijven. Ik help regelmatig mensen met hun problemen en een partitie zijn ze nog nooit kwijtgeraakt…

  Maar goed, binnenkort kunnen jullie me helpen met al mijn Linux-problemen en tegen die tijd zal ik kijken of het echt zo relaxed is als iedereen hier roept. Ik geloof dat ik in een ander thread las dat SuSe 8.2 op 11 april in de winkel ligt, dus tegen die tijd zal ik me zeker melden.

  - Bas

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.